bruine mocassin van imitatiesuède met fleecevoering
Winter suède baby mocassin
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Winter suède baby mocassin

24,90

Een originele look
Een warm, gevuld interieur
Uitstekende ondersteuning voor de voeten

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze winterse suède baby mocassin is de perfecte keuze voor moeders die op zoek zijn naar een comfortabel, praktisch en stijlvol paar schoenen. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemaakt van zacht suède, dat uw baby optimaal comfort biedt wanneer de warmte van de zool overdag wordt toegevoegd.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze winter suède baby mocassin is een kwaliteitsartikel, speciaal ontworpen voor babymeisjes. Dit stijlvolle, elegante suède product garandeert optimale warmte voor uw kleintjes tijdens de wintermaanden. Het ontwerp van de mocassin is zorgvuldig uitgedacht om ervoor te zorgen dat het ergonomisch geschikt is voor de tere voetjes van baby’s. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om een aangenaam gevoel en een hoge mate van bewegingsvrijheid te bieden.”

Een flexibele zool

Deze mocassins zijn gemaakt van zacht, warm materiaal en zijn parfait voor alle momenten waarop u de voetjes van uw baby warm wilt houden. Als u ze niet draagt, zijn deze mocassins een geweldige manier om de kleertjes van uw baby warm en comfortabel te houden. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn klaar om te dragen en zijn erg stevig.
suède baby mocassin
bruine mocassin van imitatiesuède met fleecevoering
suède baby mocassin
roze suède loafer

Vrijheid van verkeer

Onze winter suède baby mocassin is een kwaliteitsartikel, speciaal ontworpen voor babymeisjes. Dit stijlvolle, elegante suède product garandeert optimale warmte voor uw kleintjes tijdens de wintermaanden. Het ontwerp van de mocassin is zorgvuldig uitgedacht om ervoor te zorgen dat het ergonomisch geschikt is voor de tere voetjes van baby’s. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om een aangenaam gevoel en een hoge mate van bewegingsvrijheid te bieden.

Extra informatie

Maat

0-6 Maanden, 7-12 Maanden, 13-18 Maanden

Materiaal

Seizoen

,