baby mocassin van imitatieleer met krokodillenmotief en een ring aan de bovenkant, deze schoenen worden gepresenteerd in een vrouwenhand
Krokodillenpatroon baby mocassins
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Krokodillenpatroon baby mocassins

34,90

Comfortabele schoenen
Een flexibele zool
Een elegante look

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Dit product is een slimme babymocassin met een krokodillenpatroon. Deze mocassin is de perfecte keuze voor ouders die willen dat hun kinderen sterk en comfortabel zijn. Deze schoentjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ideaal voor baby’s dagelijkse gebruik. De dikkere voering zorgt voor een optimale luchtstroom en houdt de airbags warm.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Bij babyschoentjes draait alles om comfort en stijl. Deze baby mocassins met krokodillenmotief zijn de perfecte combinatie van beide. Deze mocassins zijn gemaakt van zacht, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort voor de voeten van uw kind.”

Antislip

Het ontwerp is bijzonder opvallend, met een mooi krokodillenpatroon op de bovenkant van de schoen. Deze vleugje originaliteit voegt een beetje plezier toe aan dit tijdloze paar loafers, terwijl het subtiel en esthetisch aangenaam blijft. Onze mocassins met krokodillenmotief zijn ook erg praktisch dankzij hun antislipzolen van zacht rubber. Dit geeft kinderen een goede grip op de vloer of op de grond, zodat ze in alle veiligheid met hun voeten kunnen werken.
mocassin met krokodillenpatroon
baby mocassin van imitatieleer met krokodillenmotief en een ring aan de bovenkant, deze schoenen worden gepresenteerd in een vrouwenhand
baby mocassin met krokodillenmotief
bruine leren mocassin voor kinderen

Zeer comfortabel

Bij babyschoentjes draait alles om comfort en stijl. Deze baby mocassins met krokodillenmotief zijn de perfecte combinatie van beide. Deze mocassins zijn gemaakt van zacht, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort voor de voeten van uw kind.

Extra informatie

Maat

0-6 Maanden, 7-12 Maanden, 13-18 Maanden

Materiaal

,

Seizoen

,