Indiase mocassin in beige suède met veter en etnische sieraden rond de enkel
Indiaanse PU-mocassins met een juweel
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Indiaanse PU-mocassins met een juweel

44,90

Inheemse Amerikaanse schoenen
Eenvoudig, overzichtelijk ontwerp
Bestand tegen water en vocht
Synthetisch leer

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze Indiase mocassins zijn gemaakt van synthetisch leer, met een leren rok aan de buitenkant voor een strakke, natuurlijke look. Deze mocassins zijn zeer comfortabel om te dragen met hun flexibele zolen en vormen de finishing touch van een gepolijste, stijlvolle look, ongeacht de gelegenheid en het seizoen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze Indiaanse mocassins hebben een originele stijl die geïnspireerd is op oud Indiaans schoeisel. Het ontwerp is eenvoudig en praktisch. De kleine cirkel rond de envelop heeft een enkel patroon en een prachtige kleur met zijn blauwe kralen. Als u op zoek bent naar iets speciaals of een beetje extra stijl wilt toevoegen aan uw dagelijkse garderobe, dan zijn deze Indiase mocassins en hun huiden perfect.”

Comfort en kwaliteit

Deze Indiase mocassins zijn gemaakt van PU, ze zijn een perfecte imitatie van leer en ze zijn gemakkelijk te dragen omdat ze niet natuurlijk of duur zijn. U kunt er dus optimaal gebruik van maken. De kunststof EVA-zool is flexibel en laat uw voet vrij bewegen. De kussens zorgen voor extra comfort.
Indiase mocassin in beige suède met veter en etnische sieraden rond de enkel

Eenvoudig ontwerp en originele stijl

Onze Indiaanse mocassins hebben een originele stijl die geïnspireerd is op oud Indiaans schoeisel. Het ontwerp is eenvoudig en praktisch. De kleine cirkel rond de envelop heeft een enkel patroon en een prachtige kleur met zijn blauwe kralen. Als u op zoek bent naar iets speciaals of een beetje extra stijl wilt toevoegen aan uw dagelijkse garderobe, dan zijn deze Indiase mocassins en hun huiden perfect.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,