Op een licht houten kistje, een paar langwerpige witte mocassins met kleine gaatjes en een gouden riempje bovenop. Aan de binnenkant van de schoenen zitten houten schoenspanners met een gouden knoop op de hiel.
Opengewerkte loafers voor zomerse bruiloften
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Opengewerkte loafers voor zomerse bruiloften

59,90

Geschikt voor warm weer
Ademende materialen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Als u niet van het geluid van de wind houdt of liever een gast heeft, dan zijn deze mocassins met open teen voor speciale ceremonies een praktische en handige manier om uw look aan te vullen. Dit functionele en stijlvolle, gemakkelijk aan te trekken ontwerp biedt een rotsvaste duurzaamheid en optimaal comfort, zodat u zich de hele dag op uw gemak voelt en er chic uitziet. Deze schoenen zijn een geweldige optie voor mannen die hun uiterlijk en welzijn belangrijk vinden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze ademende, opengewerkte trouwlovers zijn de perfecte keuze voor mannen die stijl en comfort willen combineren voor zomerse ceremonies. Ze zijn ontworpen om licht en frisse lucht in de avond te brengen. Het open ontwerp zorgt voor optimale ventilatie, zodat uw gasten kunnen genieten van de warmte van het water en de warmte van de lucht.”

Een chique, opgeruimde stijl

Dit model is verkrijgbaar in zwart of wit in tijdloze kleuren die bij elk trouwpak of smokinglook in neutrale of meer kleurrijke tinten passen. Het bovenwerk van geperforeerd synthetisch leer zorgt voor een eenvoudige, elegante en geraffineerde look, terwijl het gouden riempje bovenaan een vleugje luxe toevoegt aan de hele schoen.
Op een licht houten kistje, een paar langwerpige witte mocassins met kleine gaatjes en een gouden riempje bovenop. Aan de binnenkant van de schoenen zitten houten schoenspanners met een gouden knoop op de hiel.
0-1550e4.jpeg

Aanrader voor de zomer

Onze ademende, opengewerkte trouwlovers zijn de perfecte keuze voor mannen die stijl en comfort willen combineren voor zomerse ceremonies. Ze zijn ontworpen om licht en frisse lucht in de avond te brengen. Het open ontwerp zorgt voor optimale ventilatie, zodat uw gasten kunnen genieten van de warmte van het water en de warmte van de lucht.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen