Een paar avondmocassins met veelkleurige arabesken en zilveren stukjes staat op een geruit oppervlak met zwarte en witte letters. Er zitten houten schoenspanners met een gouden knoop aan de binnenkant van de schoenen.
Avondschoenen met kleurrijk arabesk patroon
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Avondschoenen met kleurrijk arabesk patroon

59,90

Uitstekende hielstabiliteit
Goede regenbestendigheid
Eenvoudig onderhoud
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Met hun ruimtelijkheid en optimale comfort zijn onze avondschoenen met kleurrijke arabeskmotieven perfect voor alle vrouwen die van luxe houden en origineel willen zijn. Ze zijn even chic als trendy en u kunt er een elegante outfit en een unieke stijl mee dragen om uw gasten samen te brengen voor een speciaal evenement. Met dit praktische, draagbare model bent u eindelijk klaar om een statement te maken voor elke gelegenheid!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze elegante en geraffineerde mocassins met mooie arabesken zijn een uitstekende keuze om uw look stijlvol te accentueren en een beetje pit te geven. Of u nu een formele of informele gelegenheid, een bruiloft of een eenvoudig etentje plant, het originele ontwerp voegt kleur en textuur toe aan uw outfit.”

Chique en luxueus

Deze schoenen zijn verkrijgbaar in een reeks opvallende kleuren en passen perfect bij diverse pakken en colberts. Het glinsterende, prachtig bewerkte arabeskpatroon zal zeker in het oog springen, terwijl de gouden bit een extra vleugje chic en luxe aan het schoeisel toevoegt. Zonder veters of andere sluitingen zijn onze loafers gemakkelijk aan en uit te trekken.
Een paar avondmocassins met veelkleurige arabesken en zilveren stukjes staat op een geruit oppervlak met zwarte en witte letters. Er zitten houten schoenspanners met een gouden knoop aan de binnenkant van de schoenen.
3999-65b2d6.jpeg

Een paar met een origineel ontwerp

Deze elegante en geraffineerde mocassins met mooie arabesken zijn een uitstekende keuze om uw look stijlvol te accentueren en een beetje pit te geven. Of u nu een formele of informele gelegenheid, een bruiloft of een eenvoudig etentje plant, het originele ontwerp voegt kleur en textuur toe aan uw outfit.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,