Foto van een paar blauwe en bruine mocassins op een witte achtergrond
Marineblauwe leren mocassins voor heren
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Marineblauwe leren mocassins voor heren

99,90

Meer dan 10 maten beschikbaar
Compatibel met al uw outfits
Eenvoudige bevestiging
Geschikt voor warm weer

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze heren boot mocassins van echt leer zijn ontworpen in authentieke stijl. Hun marineblauwe en bruine kleuren passen perfect bij elke outfit, terwijl de witte stiksels licht toevoegen aan het ontwerp. Mensen die veel lopen op hun werk, lopen met deze mocassins weg. Het is een keuze van hoge kwaliteit voor liefhebbers van leren schoenen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins voor heren combineren marineblauw met bruin, dus ze zijn perfect te combineren met al uw favoriete outfits. U heeft het perfecte paar mocassinsgevonden, waarmee u het beste uit uw outfits haalt.”

Ideale schoenen voor dagelijks gebruik

Met hun marineblauwe en bruine kleurencombinatie kunnen deze elegante schoenen gedragen worden bij zowel casual als formelere outfits. Dit betekent dat u kunt genieten van een geweldig dagje uit op deze schoenen. Deze slijtvaste bootmocassins zijn uiterst comfortabel om te dragen. Ze maken de rest van uw voeten comfortabel!
8076-2369a1.jpeg
Foto van een paar blauwe en bruine mocassins op een witte achtergrond
Foto van een paar marineblauwe en bruine mocassins op een witte achtergrond
Foto van een paar marineblauwe en bruine mocassins op een houten krukje

Een must-have!

Deze bootmocassins voor heren zijn met de hand gemaakt van hoogwaardig leer. Met hun elegante ontwerp in marineblauw en bruin combineren ze elegantie en comfort. Deze loafers zijn een perfecte keuze voor dagelijks gebruik of voorfeestenn. Een must voor de garderobe van elke man!

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Seizoen

,