Leren plateauzolen in punk-stijl voor dames met een achtergrond waarop een vrouw in een stoel zit en de schoenen draagt
Vrouwen veganistisch leren plateauzolen
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Vrouwen veganistisch leren plateauzolen

49,90

Veelzijdig en kan bij verschillende outfits worden gedragen
Eenvoudig en praktisch
Met zorg en kwaliteit gemaakt
Ontworpen voor optimaal comfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze veganistische leren plateauzolen voor dames zijn de perfecte combinatie van comfort, stijl en een klassieke houding. Deze loungers zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn erg glad, zodat u door uw look heen kunt kijken. Het beste kenmerk van deze loungers is de doorschijnende bovenkant, die gebruikt kan worden om uw silhouet te verbeteren en u een geweldige, zelfverzekerde uitstraling te geven.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Dames mocassins zijn een slimme, moderne manier om uw voeten op de grond te houden. Deze mocassins zijn gemaakt van veganiseerd leer en zijn uiterst comfortabel en slijtvast. Hun unieke aanpak is geïnspireerd op de punkbeweging. Ze zijn ontworpen voor comfort op lange afstanden, met goede ventilatie en een ergonomische binnenzool.”

Veelzijdig en kan bij verschillende outfits worden gedragen

Deze loafers zijn veelzijdig en kunnen bij verschillende outfits gedragen worden. Combineer ze met een skinny jeans en een graffiti T-shirt voor een coole, casual look, of drapeer ze voor een sportieve look en netpanty voor een stoerdere look. Als u op zoek bent naar een optie, voor gebruik met vrienden of gewoon voor een klassieke, originele touch aan uw garderobe, dan zijn deze damesaccessoires de perfecte keuze.
Leren plateauzolen in punk-stijl voor dames met een achtergrond waarop een vrouw in een stoel zit en de schoenen draagt

Een gedurfde en trendy keuze

Dames mocassins zijn een slimme, moderne manier om uw voeten op de grond te houden. Deze mocassins zijn gemaakt van veganiseerd leer en zijn uiterst comfortabel en slijtvast. Hun unieke aanpak is geïnspireerd op de punkbeweging. Ze zijn ontworpen voor comfort op lange afstanden, met goede ventilatie en een ergonomische binnenzool.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,