Ronde, gladde mocassins met dikke zolen, met een grote strik en een nepspeld die de bovenkant van de schoen versieren, aan de voeten van een vrouw die op een witte marmeren vloer staat en kleine zwarte sokjes draagt.
Veterschoenen met strik en speld
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Veterschoenen met strik en speld

29,90

Houdt uw voeten warm
Uitstekend loopcomfort
Goede regenbestendigheid
Stabiele zool

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze loafers met dikke zolen en strikje en speldje hebben een unieke stijl, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een origineel stuk om aan hun garderobe toe te voegen. Dit paar broekt met traditie en herziet deze modeklassieker. Met hun schone wol zijn ze comfortabeler en geven ze u een paar extra centimeters. De XXL-streep en de decoratieve den aan de voorkant van het frame geven u een prachtige look.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze loafers met dikke zolen, met hun strikje en grote decoratieve pin, zijn de ideale schoenen voor vrouwen die op zoek zijn naar een uniek en origineel stuk voor hun garderobe. De details van deze mocassins geven u en de rest van uw outfit een poppenachtige stijl. Als u van de “schattige” esthetiek houdt, dan is dit het paar voor u!”

De dikke zool voor uw comfort

Deze mocassins zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen om dag in dag uit comfort en duurzaamheid te garanderen. Of u nu op zoek bent naar een professionele outfit of iets meer casual voor een sociaal evenement, deze geweldige schoenen zullen u zeker binden! De nette look geeft u extra plezier.
Ronde, gladde mocassins met dikke zolen, met een grote strik en een nepspeld die de bovenkant van de schoen versieren, aan de voeten van een vrouw die op een witte marmeren vloer staat en kleine zwarte sokjes draagt.

Unieke en originele loafers

Deze loafers met dikke zolen, met hun strikje en grote decoratieve pin, zijn de ideale schoenen voor vrouwen die op zoek zijn naar een uniek en origineel stuk voor hun garderobe. De details van deze mocassins geven u en de rest van uw outfit een poppenachtige stijl. Als u van de “schattige” esthetiek houdt, dan is dit het paar voor u!

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,