-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Plateauschoenen in Britse stijl voor dames

64,90

Uitstekende hielstabiliteit
Uitstekend zoolcomfort
Uitstekend loopcomfort
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze damesloafers in Britse stijl zijn perfect om een vleugje karakter aan uw outfits toe te voegen. Ze worden geleverd met een ketting en een standaard hanger. Hun plateau biedt optimaal loopcomfort voor lente- of herfstdagen. En de romantische touch van de hartvormige hanger en ketting maken deze tafel origineel.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze damesloafers in Britse stijl hebben een duurzaam plateau dat u extra hoogte geeft zonder afbreuk te doen aan het comfort. Deze loafers zijn ontworpen voor lente- en herfstseizoenen en zijn de perfecte keuze om een charmante touch aan uw casual garderobe toe te voegen met behoud van optimaal comfort.”

Keuze aan kleuren voor onze originele mocassins

Onze mocassins voor dames in Britse stijl hebben een hartvormige ketting en hanger die een origineel accent aan elke look geven. Verkrijgbaar in zwart of wit, u kunt de kleur kiezen die het beste bij uw stijl past. Als u niet kunt kiezen, kies dan beide en u kunt de kleuren van dag tot dag variëren.
Foto van een paar witte plateauzolen op een grijs krukje
Foto van een paar witte plateauzolen op een grijs krukje
Foto van een paar zwarte plateauzolen gedragen door een vrouw in jeans op een beige vloer
Foto van een paar zwarte plateauzolen gedragen door een vrouw in jeans op een beige vloer

Een chique en toch comfortabele look!

Deze damesloffen in Britse stijl zijn het perfecte accessoire om een vleugje verfijning en elegantie aan uw garderobe toe te voegen. Met hun elegante ontwerp en stijlvolle hanger zijn deze dienbladen ideaal voor momenten waarop u chic maar ook comfortabel voor de dag wilt komen. Vergeet uw huis niet.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,