Glimmende beige loafers op een vloer met tijdschriften.
Dames plateauzolen met zilveren kettingen
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Dames plateauzolen met zilveren kettingen

59,90

Langdurige glans
Meer dan 8 maten beschikbaar
Eenvoudig onderhoud
Uitstekend zoolcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze damesschoenen zijn zowel comfortabel als trendy. Ze geven een glamoureuze, chique uitstraling met veel zilch om van deze outfit een echte blikvanger te maken. Deze elegante schoenen zijn ideaal voor tussen het seizoen omdat ze open zijn bij de hiel en gemakkelijk aan te trekken zijn. Kies uw favoriete kleur.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze dames dienbladen hebben een extra glamoureuze uitstraling waardoor ze extra elegantie uitstralen. U kunt profiteren van een groot aantal opties. Met hun unieke ontwerp zullen deze loafers uw look verbeteren en optimaal comfort garanderen! U kunt uw bende bekijken en de kleur kiezen die u wilt.”

Een balans tussen stijl en comfort

Met hun glamoureuze afwerking en zilch-details zijn deze loafers een glamoureuze aanvulling op elke casual outfit. Ideaal voor wie op zoek is naar een balans tussen stijl en comfort, want met hun dikke gomzolen wordt lopen een plezier! Als u ze eenmaal gepast hebt, zult u niet meer zonder deze mooie schoenen kunnen.
12814-85c35e.jpeg
Glimmende beige loafers op een vloer met tijdschriften.
12814-e10d60.jpeg
Foto van een paar zwarte plateauzolen gedragen door een vrouw op een grijs tapijt

Een glanzende kant en geraffineerde zilveren kettingen

Deze dames dienbladen hebben een extra glamoureuze uitstraling waardoor ze extra elegantie uitstralen. U kunt profiteren van een groot aantal opties. Met hun unieke ontwerp zullen deze loafers uw look verbeteren en optimaal comfort garanderen! U kunt uw bende bekijken en de kleur kiezen die u wilt.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, ,