Plateaubroeken met een origineel ontwerp voor dames met een witte achtergrond
Plateaubroeken met een origineel ontwerp voor dames
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Plateaubroeken met een origineel ontwerp voor dames

94,90

Een origineel ontwerp voor vrouwen
Stijl, comfort en originaliteit
Uitzonderlijke duurzaamheid
Met zorg gemaakt

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Ontdek onze plateauzolen met een origineel ontwerp voor dames, de perfecte keuze voor wie zowel comfort als stijl zoekt. Deze veelzijdige schoenen combineren de klassieke elegantie van mocassins met een moderne touch dankzij de zachte stof en enkellaagse constructie. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een perfecte pasvorm en uitzonderlijk comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Plateauzolen met een origineel ontwerp voor dames zijn de perfecte manier om te genieten van stijl, comfort en originaliteit. Deze schoenen combineren vakkundig de tijdloze elegantie van mocassins met een moderne touch dankzij hun dikke plateauzool. Deze mocassins zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitzonderlijke duurzaamheid en een zacht gevoel.”

Een moderne en klassieke esthetiek

Deze loafers zullen zeker de aandacht trekken, want de plateauzool biedt niet alleen een moderne esthetiek, maar voegt ook hoogte toe zonder afbreuk te doen aan het comfort. Dit ontwerp is ideaal voor de manier waarop een paar centimeter gewonnen kan worden door uw kleding omhoog en omlaag te laten gaan. Bovendien zorgt de rubberen antislipzool voor optimale grip op alle oppervlakken, zodat u met vertrouwen kunt lopen.
Plateaubroeken met een origineel ontwerp voor dames met een witte achtergrond

Een origineel ontwerp voor gedurfde stappen

Plateauzolen met een origineel ontwerp voor dames zijn de perfecte manier om te genieten van stijl, comfort en originaliteit. Deze schoenen combineren vakkundig de tijdloze elegantie van mocassins met een moderne touch dankzij hun dikke plateauzool. Deze mocassins zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitzonderlijke duurzaamheid en een zacht gevoel.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Seizoen

,