Een staande vrouw met rode mocassins en een kleine gouden gesp om het af te maken
Orthopedische damespantoffels rood
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Orthopedische damespantoffels rood

44,90

Comfortabele schoenen
Een slank silhouet
Een kleurrijke look
Opmerkelijk zijn

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze rode orthopedische plateauzolen zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort. Wat uw stijl ook is, deze schoenen geven uw outfit een vleugje kleur en maken u onweerstaanbaar. Met hun ergonomische binnenzool bieden ze een onovertroffen pasvorm en hun buitenzool geeft u een perfecte grip op de grond. Deze rode loafers halen u in en laten u niet teleurstellen!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“We hebben een aantal rozige orthopedische plateauschoenen. Deze schoenen zijn de perfecte combinatie van comfort en stijl. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen perfect om het lichaam. Ze bieden uitstekende ondersteuning voor de benen en houden de voet op de grond. Het ergonomische ontwerp betekent dat er de hele dag comfortabel in uw caravan gereden kan worden.”

Glamour in rood

Het ontwerp van deze mocassins garandeert comfort en een elegante look. Dankzij de hoge kwaliteit en glanzende afwerking van het materiaal zult u met beide voeten op de grond blijven staan. U zult veel lippenstift krijgen en het praktisch kunnen gebruiken!
Een staande vrouw met rode mocassins en een kleine gouden gesp om het af te maken

Prachtige rode lakschoenen

We hebben een aantal rozige orthopedische plateauschoenen. Deze schoenen zijn de perfecte combinatie van comfort en stijl. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen perfect om het lichaam. Ze bieden uitstekende ondersteuning voor de benen en houden de voet op de grond. Het ergonomische ontwerp betekent dat er de hele dag comfortabel in uw caravan gereden kan worden.

Extra informatie

Kleur

Seizoen

,

Materiaal