Foto van een paar zwarte sleehakken gedragen door een vrouw op een parketvloer met een bruine muur op de achtergrond
Zwarte plateauzolen voor dames
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Zwarte plateauzolen voor dames

64,90

Meer dan 10 maten beschikbaar
Uitstekende hielstabiliteit
Uitstekend zoolcomfort
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze zwarte dames sleehakken zijn elegant en comfortabel, perfect voor naar kantoor of speciale gelegenheden. De hoge hakken en sleehakzool zorgen voor extra hoogte met behoud van stabiliteit en optimaal luscomfort. Ze kunnen in veel verschillende materialen gebruikt worden en zijn perfect voor vrouwen. Deze donkere kleuren zijn perfect voor zomer en winter en zijn een geweldige manier om uw garderobe compleet te maken.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze zwarte sleehakken zijn een comfortabel paar schoenen, perfect voor vrouwen die hoogte en chique stijl aan hun outfit willen toevoegen. Met hun hoge huiden en originele constructie zijn deze schoenen perfect voor gebruik op straat of in de stad.”

Kwaliteitsschoeisel

Deze dameshoezen zijn het perfecte accessoire voor elegante of casual kleding. Ze zijn extreem licht en erg glad, wat betekent dat u uw voeten op de grond moet houden om er het beste uit te halen. Deze loafers zijn onderhoudsarm, wat ideaal is als u een drukke vrouw bent.
Foto van een paar zwarte sleehakken gedragen door een vrouw op een parketvloer met een bruine muur op de achtergrond
Foto van een paar zwarte sleehakken gedragen door een vrouw op een parketvloer met een bruine muur op de achtergrond
Foto van een zwarte sleehak op een witte achtergrond
12105-0c5fc1.jpeg

Perfect voor dagelijks gebruik

Deze zwarte sleehakken zijn een comfortabel paar schoenen, perfect voor vrouwen die hoogte en chique stijl aan hun outfit willen toevoegen. Met hun hoge huiden en originele constructie zijn deze schoenen perfect voor gebruik op straat of in de stad.

Extra informatie

Kleur

Seizoen

,

Materiaal