Vrouw met beige sleehakken met open teen
Open loafers voor dames met sleehakken van synthetisch leer
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Open loafers voor dames met sleehakken van synthetisch leer

64,90

Synthetisch kwaliteitsleer
Ademend halfopen ontwerp
Keuze uit neutrale kleuren
Comfort en duurzaamheid

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze open teen sleehakken van synthetisch leer voor dames zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer en zijn sterk en duurzaam. Het elegante, lichte ontwerp van deze loafers maakt ze perfect voor gebruik in elke situatie. De constructie van de mocassins is ontworpen om langdurig comfortabel gedragen te worden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze loafers met open teen zijn de perfecte nieuwe toevoeging aan uw garderobe. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en vormen de perfecte combinatie van stijl en comfort. De constructie van deze mocassins is gemaakt van synthetisch leer. De rijke, riotous textuur heeft een sterke impact op het staal, terwijl de dubbele aard van de textuur zorgt voor een langdurig gevoel van humor.”

Comfortabele hakken

De hoes biedt niet alleen stevigheid, maar ook comfort voor uw stoel. Het slanke ontwerp betekent dat het gewicht aanzienlijk lager is dan dat van het zeildoek, waardoor het op veel verschillende plaatsen gebruikt kan worden, zoals bij de tenen en de honingraat. U kunt het ook lang laten zitten, maar dit is de enige manier waarop u het kunt laten zitten. De zitting is goed voor een slanker silhouet wanneer u comfortabel zit.
Vrouw met beige sleehakken met open teen

Zacht, aangenaam materiaal

Deze loafers met open teen zijn de perfecte nieuwe toevoeging aan uw garderobe. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en vormen de perfecte combinatie van stijl en comfort. De constructie van deze mocassins is gemaakt van synthetisch leer. De rijke, riotous textuur heeft een sterke impact op het staal, terwijl de dubbele aard van de textuur zorgt voor een langdurig gevoel van humor.

Extra informatie

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

latex

Saison

Été

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

PU