Paar roze leren loafers op een zwart element
Echte lederen loafers met ronde teen voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Echte lederen loafers met ronde teen voor dames

134,90

Elegant ontwerp
Zacht kwaliteitsleer
Tijdloze schoenen
Duurzaamheid in comfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze damespantoffels met ronde tiener van echt leer zijn gemaakt van het fijnste echte leer en voelen luxe aan het moment dat u ze aantrekt. De ronde tiener geeft ook een zachte, delicate look die uw stijl zal verbeteren. Het elegante, tijdloze ontwerp wordt versterkt door een elegant detail: kwastjes die boven het bovenwerk bevestigd zijn. Ze zorgen voor een speciaal, hoogwaardig accent, waardoor deze loafers een perfecte keuze zijn voor uw stijl.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“De hoge kwaliteit van het leer dat in deze mocassins wordt gebruikt is van de allerhoogste kwaliteit en biedt een uitzonderlijk niveau van comfort en luxe. De steek is zeer goed ontworpen om absolute duurzaamheid en een hoog niveau van finesse te garanderen dankzij het elegante ontwerp van het product. Deze mocassins zijn ontworpen voor verfijnde vrouwen die geen compromissen willen sluiten tussen stijl en welzijn.”

Klassiek maar trendy ontwerp

Het klassieke kwastjesloaferontwerp krijgt hier een vrouwelijke herinterpretatie, met een ronde teen die een zachte, sierlijke dimensie toevoegt. De delicate, bevestigde kwastjes zorgen voor extra vleugje verfijning toe en belichamen een subtiele gedurfde stijl. Door hun tijdloze ontwerp zijn het schoenen die u seizoen na seizoen, jaar na jaar kunt dragen. U zult nooit een probleem hebben om de juiste outfits voor uw garderobe te vinden.
Paar roze leren loafers op een zwart element

Kwaliteitsleer

De hoge kwaliteit van het leer dat in deze mocassins wordt gebruikt is van de allerhoogste kwaliteit en biedt een uitzonderlijk niveau van comfort en luxe. De steek is zeer goed ontworpen om absolute duurzaamheid en een hoog niveau van finesse te garanderen dankzij het elegante ontwerp van het product. Deze mocassins zijn ontworpen voor verfijnde vrouwen die geen compromissen willen sluiten tussen stijl en welzijn.

Extra informatie

Type de cuir supérieure-véritable

cuir de vache

Type de doublure en cuir véritable

cuir de vache

Matériel Doublure

Cuir

Matériel de semelle

Cuir

Saison

Printemps / Automne

Matériau Supérieur

Cuir

Materiaal