Vrouwenbenen met witte kniekousen en beige kwasten
Beige loafers met kwastjes en dikke zolen voor dames
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Beige loafers met kwastjes en dikke zolen voor dames

69,90

Tijdloos ontwerp
Een neutrale kleur die overal bij past
Dikke hak voor extra comfort
Kwaliteitsafwerkingen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Beige loafers met dikke zolen voor dames zijn de perfecte keuze voor wie comfort, stijl en veelzijdigheid in één schoen wil combineren. Het onderscheidende kenmerk van deze loafers is het decoratieve voorpaneel. Het gladde oppervlak zorgt voor extra warmte en maakt ze ideaal voor gebruik in de buitenlucht.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Met hun lichte en neutrale kleur zijn ze de perfecte keuze voor het interieur van de auto en vormen ze een perfecte combinatie van stijl, comfort en elegantie. Ze zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en elegantie. Een van de beste eigenschappen van deze mocassins is de manier waarop ze gedragen worden, waarbij traditionele charme gecombineerd wordt met een moderne, trendy look. Dit subtiele detail creëert een interessante visuele impact en geeft tegelijkertijd een speciaal tintje aan het ontwerp.”

Duurzaam en comfortabel

Deze mocassins zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitzonderlijke duurzaamheid. Het frame is gemaakt van beige suède voor een echt nonchalante elegantie. Het elegante ontwerp geeft de algehele look een elegante touch. De dikke zool is niet alleen een interessante esthetische toevoeging, maar ook een praktische: hij biedt optimaal comfort en extra bescherming tegen stoten en schokken tijdens uw dagelijkse woon-werkverkeer.
0-4ab2bc.jpeg
Vrouwenbenen met witte kniekousen en beige kwasten
0-a119d3.jpeg
Vrouwenbenen met witte kniekousen en beige kwasten

Tijdloos ontwerp

Met hun lichte en neutrale kleur zijn ze de perfecte keuze voor het interieur van de auto en vormen ze een perfecte combinatie van stijl, comfort en elegantie. Ze zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en elegantie. Een van de beste eigenschappen van deze mocassins is de manier waarop ze gedragen worden, waarbij traditionele charme gecombineerd wordt met een moderne, trendy look. Dit subtiele detail creëert een interessante visuele impact en geeft tegelijkertijd een speciaal tintje aan het ontwerp.

Extra informatie

Kleur

Matériel Doublure

PU

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Microfibre