Drie paar leren mocassins voor babyjongens, in wit, blauw en zwart
Zachte, lichtgewicht mocassins voor babyjongens
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Zachte, lichtgewicht mocassins voor babyjongens

19,90

Flexibel materiaal
Origineel model
Comfortabel en babyvriendelijk
3 kleuren beschikbaar

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze zachte, lichtgewicht mocassins voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor een combinatie van stijl, comfort en bescherming, de hele dag door. Met hun unieke ontwerp bieden deze mocassins een perfecte pasvorm dankzij de hoogwaardige synthetische materialen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Zachte, lichtgewicht mocassins voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor kleine voetjes aan het begin van hun reis naar deze wereld. Deze mocassins zijn gemaakt van stevig synthetisch leer, en zijn ideaal voor baby’s warmte. Het soepele leer past zich op natuurlijke wijze aan de bewegingen van de voetjes aan, zodat ze volledige bewegingsvrijheid hebben zonder de groei van de voetjes te belemmeren”

Lichte schoenen

Door het uiterlijk van deze mocassins hoeven baby’s niet op te letten of bang te zijn voor wat ze doen. De materialen die gebruikt zijn om deze mocassins te maken, zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, zodat ze lang genoeg gebruikt kunnen worden om baby’s voetjes in goede conditie te houden. Bovendien zijn ze comfortabel, zodat baby ze urenlang kan dragen.
Drie paar leren mocassins voor babyjongens, in wit, blauw en zwart

Kwaliteitsmaterialen

Zachte, lichtgewicht mocassins voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor kleine voetjes aan het begin van hun reis naar deze wereld. Deze mocassins zijn gemaakt van stevig synthetisch leer, en zijn ideaal voor baby’s warmte. Het soepele leer past zich op natuurlijke wijze aan de bewegingen van de voetjes aan, zodat ze volledige bewegingsvrijheid hebben zonder de groei van de voetjes te belemmeren

Extra informatie

Matière de Semelle Extérieure

PU

Matière Supérieur

PU

Saison

Hiver, automne, printemps, été

Sexe

Bébé garçon