Drie paar mocassins met bloemen op een witte achtergrond, in zwart, roze en wit
Schattige gebloemde mocassins voor babymeisjes
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Schattige gebloemde mocassins voor babymeisjes

19,90

Zachte loafers
Schattig ontwerp
Gemakkelijk aan te trekken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Schattige gebloemde mocassins voor babymeisjes zijn de perfecte keuze om een vleugje zachtheid en elegantie toe te voegen aan de garderobe van uw kleine prinses. Deze mocassins hebben een schattig ontwerp met delicate bloemmotieven en zijn speciaal ontworpen om uw kleintjes comfort, flexibiliteit en stijl te bieden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Schattige gebloemde mocassins voor babymeisjes zijn schattige, trendy schoentjes die speciaal ontworpen zijn voor kleine prinsesjes in de dop. Elk detail van deze mocassins is zorgvuldig ontworpen om een product te bieden dat comfortabel, stijlvol en modieus is voor veel kleine vrouwen. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn sterk en duurzaam, zodat ze lang gebruikt kunnen worden zonder dat ze ten koste gaan van het comfort van uw kleine gezin. Dit model is praktisch en comfortabel.”

Mooie bloemen

Het belangrijkste kenmerk van deze mocassins is hun fijne, vrouwelijke bloemmotief. Geborduurde bloemen sieren elk paar en voegen een vleugje lentefrisheid toe dat zeker in het oog zal springen. De kleuren in combinatie met de blokjes vormen een subtiel, harmonieus contrast, waardoor deze mocassins een unieke uitstraling hebben. Dat is essentieel als u er op uw best uit wilt zien of als u de outfit van uw baby wilt weten.
Drie paar mocassins met bloemen op een witte achtergrond, in zwart, roze en wit

Zachte mocassins voor baby's

Schattige gebloemde mocassins voor babymeisjes zijn schattige, trendy schoentjes die speciaal ontworpen zijn voor kleine prinsesjes in de dop. Elk detail van deze mocassins is zorgvuldig ontworpen om een product te bieden dat comfortabel, stijlvol en modieus is voor veel kleine vrouwen. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn sterk en duurzaam, zodat ze lang gebruikt kunnen worden zonder dat ze ten koste gaan van het comfort van uw kleine gezin. Dit model is praktisch en comfortabel.

Extra informatie

Matière de semelle extérieure

Rubber

Matière supérieure

Cuir

Sexe

Bébés filles

Saison

Printemps, été