Bruine loafers met kwastjes op een witte doos en vierkante vloer
Klassieke schoenen met kwastjes voor heren
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Klassieke schoenen met kwastjes voor heren

64,90

Meer dan 8 maten beschikbaar
Ademende materialen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze klassieke loafers met kwastjes voor heren zijn het perfecte accessoire voor elke discrete, elegante man. Deze loafers bieden ongeëvenaarde kwaliteit, uitzonderlijke duurzaamheid en een tijdloze stijl die nooit uit de mode raakt. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en elk paar is zorgvuldig ontworpen voor optimaal comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze klassiekeschoenen voor heren zijn elegante, comfortabele schoenen die stijl en kwaliteit combineren. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, synthetisch materiaal en zijn flexibel en veelzijdig voor lange, comfortabele reizen. Deze stijlvolle loafers hebben een sterke, maar realistische look.”

Ontworpen met oog voor de afwerking

Onze klassieke loafers met kwastjes voor heren zijn het perfecte accessoire voor elke formele of casual gelegenheid. Deze stijlvolle schoenen zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardig leer en bieden optimaal comfort dankzij hun ergonomische vorm. Het stijlvolle ontwerp van de mocassins wordt versterkt door het elegante design, dat voor extra ventilatie zorgt.
Bruine loafers met kwastjes op een witte doos en vierkante vloer
Bruine loafers met kwastjes op een witte doos en vierkante vloer

Kan voor allerlei gelegenheden worden gedragen

Onze klassieke leren loafers met kwastjes voor heren zijn een stijlvolle en veelzijdige schoenkeuze die voor allerlei gelegenheden gedragen kan worden, formeel of casual. Deze mocassins zijn ontworpen om de hele dag comfortabel te zitten. Hun klassieke ontwerp wordt geaccentueerd door een glanzende afwerking en elegante kwastjes aan de voorkant.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,