Elegante gouden loafers in een slangenmotief voor heren met een blauwgrijze achtergrond
Elegante gouden loafers met slangenontwerp voor heren
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Elegante gouden loafers met slangenontwerp voor heren

89,90

Glamour en elegantie
Kwaliteit en duurzaamheid
Uitzonderlijk comfort
Een prachtige look

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze elegante gouden loafers met een ontwerp van slangenleer zijn de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar een schoen die zowel verfijnd als stoer is. Deze stijlvolle en detailgerichte loafers zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden en een vleugje glamour toe te voegen aan elke outfit. De glanzende gouden kleur voegt een luxueuze dimensie toe aan deze loafers, waardoor ze perfect zijn voor speciale gelegenheden of elegante avondjes uit.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Herenloafers zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een schoen die zowel verfijnd als stoer is. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden extra comfort en glamour voor uw outfit. De glamoureuze kleur voegt een luxe dimensie toe aan deze loafers, waardoor ze perfect zijn voor speciale ontwerpen of om een vleugje elegantie toe te voegen aan uw formele look.”

Een uniek ontwerp

Deze stijlvolle mocassins met een slanke voorkant zijn een must-have. Ze combineren stijl, comfort en functionaliteit in een stijlvolle, trendy schoen die een echte blikvanger is. Kortom, de stijlvolle gouden slangenleren loafers voor heren zijn een ideale keuze voor wie zich in stijl wil onderscheiden. Door hun sterke kleur, unieke ontwerp en solide constructie zijn ze de perfecte keuze.
Elegante gouden loafers in een slangenmotief voor heren met een blauwgrijze achtergrond

Een vleugje glamour voor elke outfit

Herenloafers zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een schoen die zowel verfijnd als stoer is. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden extra comfort en glamour voor uw outfit. De glamoureuze kleur voegt een luxe dimensie toe aan deze loafers, waardoor ze perfect zijn voor speciale ontwerpen of om een vleugje elegantie toe te voegen aan uw formele look.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Seizoen

,