Twee paar lakleren loafers, een zwarte en een beige, met een XXL gesp in de vorm van een infinity-teken op een lichtbeige achtergrond.
Lak loafers met dikke zool en grote gesp
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Lak loafers met dikke zool en grote gesp

64,90

Comfortabele hak
Uitstekende loopstabiliteit
Weerstand tegen regen
Langdurige glans

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze lakschoenen met dikke zolen en grote gespen zijn de perfecte keuze voor alle modeliefhebbers die op zoek zijn naar stijl en comfort in gelijke mate. Met hun slanke, glamoureuze look geven deze schoenen uw outfit een chique touch. De zachte stof compenseert de hardheid en biedt optimaal comfort dankzij de extra centimeters! We zijn trots op de XXL-stof, voor een onmiskenbare look. U bent perfect uitgerust voor een onvergetelijke kantooroutfit, of om uw vrienden en familie te vermaken op evenementen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze lakschoenen, met hun strakke lijnen en grote oppervlakken, zijn een sterke basis voor stijl. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een modern, elegant silhouet. De zachte stof houdt u warm en compenseert de extra centimeters comfort! De hoge decoratieve kwaliteit geeft uw stijl een heel persoonlijk tintje.”

Originele en elegante schoenen

Deze mocassins zijn ontworpen voor moderne motorrijders die een statement willen maken met elegantie en originaliteit. Met hun kantwerk, dikke zool en oversized pakkingen zullen dit paar mocassins zeker in de smaak vallen! Ze zijn ook ontworpen om u een comfortabel gevoel te geven. Dankzij de dikke stof en de rits kunt u comfortabel zitten of staan.
Twee paar lakleren loafers, een zwarte en een beige, met een XXL gesp in de vorm van een infinity-teken op een lichtbeige achtergrond.

Voor een modern, geraffineerd silhouet

Deze lakschoenen, met hun strakke lijnen en grote oppervlakken, zijn een sterke basis voor stijl. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een modern, elegant silhouet. De zachte stof houdt u warm en compenseert de extra centimeters comfort! De hoge decoratieve kwaliteit geeft uw stijl een heel persoonlijk tintje.

Extra informatie

Materiaal

,

Seizoen

,