Paar voeten in rode schoenen met witte zolen
Orthopedische dames sleehakken
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Orthopedische dames sleehakken

69,90

Betere houding en ondersteuning
Comfortabele schoenen
Compatibel met al uw outfits

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische schoenen voor dames zijn ontworpen voor optimaal comfort en flexibiliteit. De wigzool stabiliseert de voet en corrigeert de houding, verlicht gewrichtspijn en verbetert de bloedsomloop. De buitenzool geeft u goede grip op de grond, terwijl het buitenmateriaal van de schoen u soepel en flexibel laat bewegen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins hebben een dikke, comfortabele zool die uw voeten ondersteunt en extra stabiliteit geeft. Deze mocassins zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een stijlvol ontwerp dat uw garderobe zeker zal opvrolijken. De mocassinband geeft u een speelse, casual look, terwijl de ergonomische vorm comfort garandeert voor de hele dag.”

Een orthopedische schoen met stijl

Onze orthopedische sleehakken zijn ontworpen om zowel comfortabel als stijlvol te zijn. Hun wigzolen helpen voetpijn te verlichten door het lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen en schokken tijdens het lopen te absorberen. Bovendien geven deze schoenen u elke dag een natuurlijke houding en betere ondersteuning, zodat u van dag tot dag een betere lichaamshouding aanneemt.
Paar voeten in rode schoenen met witte zolen
Paar voeten in rode schoenen met witte zolen

Comfort met stijl

Deze mocassins hebben een dikke, comfortabele zool die uw voeten ondersteunt en extra stabiliteit geeft. Deze mocassins zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een stijlvol ontwerp dat uw garderobe zeker zal opvrolijken. De mocassinband geeft u een speelse, casual look, terwijl de ergonomische vorm comfort garandeert voor de hele dag.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, ,