Witte schoen op een witte ondergrond met een turquoise achtergrond
Adembenemende orthopedische mocassins voor dames
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Adembenemende orthopedische mocassins voor dames

44,90

Ademend schoeisel
Comfortabele schoenen
Een slank silhouet

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze ademende orthopedische mocassins zijn perfect voor elke vrouw die op zoek is naar een paar schoenen die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Dankzij het ergonomische ontwerp kunt u er optimaal en zonder zorgen gebruik van maken. Blader door ons brede kleurenassortiment en vind het perfecte paar dat bij uw favoriete outfits past!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze orthopedische mocassins voor dames zijn ontworpen om uw voeten de hele dag de ondersteuning en het comfort te geven dat ze nodig hebben. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal zult u niet inboeten aan comfort. Dit paar is perfect voor warme zomerweer. Ze verminderen transpiratie en laten u genieten van een comfortabele dag in de zon.”

Comfortabele orthopedische schoenen

Deze ademende orthopedische mocassins voor dames zijn comfortabele schoenen die uw voeten uitstekend ondersteunen. Deze mocassins zijn speciaal ontworpen om pijn en vermoeidheid te verlichten en hebben een hiel met kussentjes en een antislipzool om u de hele dag comfortabel te houden. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en zijn perfect voor actieve automobilisten die een ontwerp willen dat zowel functioneel als stijlvol is.
20145-818c26.jpeg
Witte schoen op een witte ondergrond met een turquoise achtergrond
20145-ec43f1.jpeg
20145-564f75.jpeg

Ademende stof voor de huid

Deze orthopedische mocassins voor dames zijn ontworpen om uw voeten de hele dag de ondersteuning en het comfort te geven dat ze nodig hebben. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal zult u niet inboeten aan comfort. Dit paar is perfect voor warme zomerweer. Ze verminderen transpiratie en laten u genieten van een comfortabele dag in de zon.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,