Een paar eenvoudige witte gladleren loafers met dikke witte zolen op een lichtbeige vloer.
Gladde synthetisch leren loafers met dikke zool
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Gladde synthetisch leren loafers met dikke zool

89,90

Langdurige glans
Eenvoudig onderhoud
Uitstekende zoolstabiliteit
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze gladde synthetisch leren loafers met dikke zolen zijn een veelzijdige schoenkeuze die comfort, stijl en duurzaamheid combineren. Ze zijn gemaakt van synthetisch leer en zijn gemakkelijk schoon te maken, flexibel en duurzaam. Hun klassieke ontwerp wordt geaccentueerd door aantrekkelijke stiksels en afgeronde neus voor een stijlvolle look. Bovendien biedt hun dikke zool extra demping voor meer comfort en minder belasting op uw voeten gedurende de hele dag.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn gemaakt van zacht synthetisch leer met een zacht vleugje wol, waardoor ze de perfecte keuze zijn om stijl en comfort te combineren. Met een lederlook geeft dit elegante ontwerp een schone, frisse en ruime uitstraling. De klassieke mocassinvorm roept een tijdloze esthetiek op, terwijl de dikke zool uw voeten de hele dag ondersteuning biedt.”

Voor uw dagelijkse looks

Of u nu uw zakelijke kleding wilt verbeteren tijdens uw dagelijkse woon-werkverkeer, of gewoon een casual urban look wilt, deze loafers zullen altijd een stijlvolle optie zijn. De hoogwaardige buitenzool is gemaakt van robuust materiaal dat altijd zeer slijtvast is. Bovendien biedt hij extra ondersteuning met demping die een uitzonderlijke ondersteuning van de voetboog biedt.
Een paar eenvoudige witte gladleren loafers met dikke witte zolen op een lichtbeige vloer.

Stijl in comfort

Deze mocassins zijn gemaakt van zacht synthetisch leer met een zacht vleugje wol, waardoor ze de perfecte keuze zijn om stijl en comfort te combineren. Met een lederlook geeft dit elegante ontwerp een schone, frisse en ruime uitstraling. De klassieke mocassinvorm roept een tijdloze esthetiek op, terwijl de dikke zool uw voeten de hele dag ondersteuning biedt.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,