Luxe lederen mocassins met een gouden metalen ketting voor vrouwen met een achtergrond een vrouw die de mocassins probeert veilig een stoel
Damesschoenen met gouden metalen ketting
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Damesschoenen met gouden metalen ketting

54,90

Gemaakt van hoogwaardige materialen
Ongeëvenaard comfort
Zachtheid en duurzaamheid
Een origineel en elegant ontwerp

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze loafers voor dames met gouden metalen ketting zijn de perfecte belichaming van elegantie en verfijning. Deze mocassins zijn gemaakt van imitatieleer van hoge kwaliteit en bieden comfort en glamour bij elke outfit. Het gebruikte imitatieleer is zorgvuldig geselecteerd op stijl en duurzaamheid.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze damesschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ongeëvenaard comfort en geven elke outfit een vleugje glamour. De ketting voegt een luxueuze en geraffineerde dimensie toe aan deze klassieke schoenen, waardoor ze echte collector’s items worden. Deze veelzijdige loafers zijn geschikt voor alle gelegenheden en kunnen bij formele als casual kleding gedragen worden.”

Het middelpunt!

Het onderscheidende kenmerk van deze mocassins is de goudkleurige metalen ketting aan de voorkant. Deze ketting voegt een vleugje verfijning en luxe toe aan deze klassieke schoenen, waardoor ze niet meer weg te denken zijn uit uw garderobe. Met hun esthetisch aantrekkelijke ontwerp zijn deze luxe loafers ook uiterst comfortabel.
Luxe lederen mocassins met een gouden metalen ketting voor vrouwen met een achtergrond een vrouw die de mocassins probeert veilig een stoel

De perfecte belichaming van elegantie en verfijning

Damesschoenen met een gouden metalen ketting zijn de perfecte belichaming van elegantie en verfijning. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een echt gevoel van comfort, waardoor uw outfit een vleugje glamour krijgt. Het imitatieleer dat voor de vervaardiging van deze mocassins wordt gebruikt, is zorgvuldig geselecteerd op zachtheid en duurzaamheid.

Extra informatie

Seizoen

Materiaal