Paar zwarte mocassins met een gouden strik op de grond met accessoires eromheen
Casual loafers voor dames met zwart streepje
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Casual loafers voor dames met zwart streepje

54,90

Stijl in comfort
Een elegant, tijdloos ontwerp
Zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige materialen
Duurzaam en perfect

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze casual loafers met zwart strikje voor dames zijn de perfecte keuze voor wie zowel stijl als comfort zoekt. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om extra comfort te bieden als ze op de juiste manier worden gedragen. Hun elegante, tijdloze ontwerp wordt versterkt door een zwart strikje dat subtiel aan de bovenkant is vastgebonden en een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze schoenen zijn de perfecte keuze voor zowel stijl als comfort. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee. Hun elegante, subtiele ontwerp wordt versterkt door een charmant streeppatroon, waardoor ze een echte blikvanger zijn. Als u een feestje, een bijeenkomst met vrienden of een speciale gebeurtenis plant, dan zijn deze mooie loafers perfect voor alle gelegenheden.”

Perfect voor u!

Mocassins voor dames gaan lang mee – ze zijn het best bestand tegen slijtage. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden – veeg ze gewoon af met een vochtig doek om ze schoon en vlekkeloos te houden. Deze mocassins zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en kunnen in alle stijlen gedragen worden. De perfecte vorm geeft u bewegingsvrijheid en ziet er geweldig uit.
Paar zwarte mocassins met een gouden strik op de grond met accessoires eromheen
Paar zwarte mocassins met een gouden strik op de grond met accessoires eromheen
Paar zwarte mocassins met een gouden strik op de grond met accessoires eromheen

Veelzijdige schoenen

Deze schoenen zijn de perfecte keuze voor zowel stijl als comfort. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee. Hun elegante, subtiele ontwerp wordt versterkt door een charmant streeppatroon, waardoor ze een echte blikvanger zijn. Als u een feestje, een bijeenkomst met vrienden of een speciale gebeurtenis plant, dan zijn deze mooie loafers perfect voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Seizoen

,