Bruine loafer met plateauzool op witte achtergrond
Lakleren damesschoenen met hak en plateau
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Lakleren damesschoenen met hak en plateau

179,90

Uitstekend zoolcomfort
Eenvoudig onderhoud
Goede regenbestendigheid
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze lakleren plateauzolen met hak voor dames zijn praktische, comfortabele en elegante schoenen. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig leer en ontworpen om bij elke stap optimaal comfort te bieden. De klassieke mocassin-stijl is bijgewerkt met een vierkante hak en een plateau voor een chique uitstraling.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Onze lakleren plateauschoenen met hak voor dames zijn elegant en chique keuze voor elke gelegenheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn comfortabel om te dragen en zijn zeer duurzaam. Hun charme wordt geaccentueerd door hun dikke vierkante hak, die bijdraagt aan hun elegante look.

Comfortabele schoenen

Onze lakleren plateauzolen met hak voor dames zijn een echt modejuweeltje en combineren comfort en elegantie met veel finesse. Door hun plateau zijn ze comfortabel om op te lopen, en de gekartelde buitenzool maakt ze slipvast, waardoor ze een stevige grip op de grond hebben.

Bruine loafer met plateauzool op witte achtergrond

Geeft een elegante, moderne uitstraling

Onze lakleren plateauzolen voor dames zijn verfijnde, comfortabele schoenen die perfect zijn voor de moderne vrouw. Het grove loafer-ontwerp met vierkante hak geeft ze een slanke, moderne look die meteen in het oog springt. Het slanke, kubusvormige luik biedt extra stevigheid voor de vloer en optimale balans.

Extra informatie

Materiaal

,

Seizoen

,