-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Leren damesschoenen met hak en dikke zool

274,90

Uitstekende hielstabiliteit
Uitstekend loopcomfort
Compatibel met al uw outfits
Lichtgewicht schoen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze leren loafers met hak en dikke zool voor dames zijn een stijlvolle en praktische keuze. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende weerstand en weerstand tegen uitglijden. Het klassieke loafer-ontwerp met zijn elegante silhouet wordt versterkt door een vierkante hak die een vleugje moderne elegantie toevoegt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze leren loafers met hak en dikke zool voor dames zijn de perfecte keuze voor wie comfort en stijl wil combineren. Deze mocassins zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en bieden veel flexibiliteit en weerstand tegen uitglijden. De vierkante hak biedt extra stabiliteit en zorgt de hele dag voor optimaal comfort.”

Hun ontwerp is elegant en klassiek

Onze leren loafers met hak en dikke zool voor dames zijn ontworpen met een ronde teen om comfortabel over uw tenen te passen en extra voetruimte te bieden. Het ontwerp is elegant en klassiek, zodat vrouwen ze kunnen dragen naar kantoor of naar een chique formele avond uit.
Zwarte loafer met epiasse zool op witte achtergrond

De vierkante hiel zorgt voor extra stabiliteit

Onze leren loafers met hak en dikke zool voor dames zijn de perfecte keuze voor wie comfort en stijl wil combineren. Deze mocassins zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en bieden veel flexibiliteit en weerstand tegen uitglijden. De vierkante hak biedt extra stabiliteit en zorgt de hele dag voor optimaal comfort.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,