paar zwarte mocassins van synthetisch lakleer, gedragen, op een grijze vloer
Puntige loafers van synthetisch lakleer met decoratieve strik
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Puntige loafers van synthetisch lakleer met decoratieve strik

34,90

Gemakkelijk te onderhouden
Comfortabele schoenen
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Een klein hakje om het silhouet te verbeteren

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze loafers met spitse teen in synthetisch lakleer bieden een perfect huwelijk van kwaliteit, comfort en elegantie. Hun spitse teen wordt versterkt door een decoratieve strik aan de voorkant van de schoen, die een vleugje originaliteit toevoegt aan hun klassieke ontwerp. Deze mocassins kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elke outfit, of het nu een lichte jurk is voor een afspraakje of professionele kleding voor naar het werk. Vanwege hun hoge normen zijn ze niet toegestaan in uw garderobe.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn zowel trendy als stijlvol. Hun spitse teenontwerp is een klassieke keuze, maar de aanwezigheid van de grote decoratieve strik voegt een dosis originaliteit en moderniteit toe aan deze schoenen. Dit gedurfde accent zal dragers helpen op te vallen met elegantie en verfijning.”

Lichtgewicht, comfortabele schoenen voor de lente en de herfst

Kies deze lichtgewicht mocassins om de lente en de herfst mee door te komen. De binnenzool zorgt voor optimaal comfort, terwijl de rubberen antislipzool uitstekende tractie biedt op alle oppervlakken, zodat u zich de hele dag vol vertrouwen kunt voortbewegen.
paar zwarte mocassins van synthetisch lakleer, gedragen, op een grijze vloer

Instappers: gedurfde elegantie

Deze mocassins zijn zowel trendy als stijlvol. Hun spitse teenontwerp is een klassieke keuze, maar de aanwezigheid van de grote decoratieve strik voegt een dosis originaliteit en moderniteit toe aan deze schoenen. Dit gedurfde accent zal dragers helpen op te vallen met elegantie en verfijning.

Extra informatie

Seizoen

Materiaal