Mand

-10% KORTING NU MET CODE SPG10

Wanneer moet je mocassins dragen?

Loafers zijn zowel comfortabel als elegant en kunnen voor veel verschillende gelegenheden worden gedragen. Ben je op zoek naar een casual of formele stijl? Loafers zijn een veelzijdig accessoire voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en zijn geschikt voor alle doeleinden. Of het nu een mocassin van leer of suède is, je kunt erop rekenen dat dit accessoire je outfit compleet maakt. Bovendien zijn er stijlen en modellen die passen bij de vorm van je voeten.

Mocassins voor mode uit de jaren 1930

Paren mocassins verschenen voor het eerst in de jaren 1930. Deze schoenen hielpen om de studenten van die tijd te onderscheiden. Mocassins, een beroemde leren schoen die met de uniformen werd geïntroduceerd, waren destijds een essentieel onderdeel van de garderobe van studenten. Van de jaren 1930 tot nu hebben deze schoenen de tand des tijds doorstaan, maar ze zijn geen dag ouder geworden. In feite speelt de mocassin nog steeds een belangrijke rol in het verfraaien van een verscheidenheid aan outfits. Of het nu voor mannen of vrouwen is, de mocassin is nog steeds de unanieme keuze.

Mocassins spelen nog steeds een belangrijke rol in de modewereld. Met hun casual look en tijdloze stijl zijn mocassins perfect voor mannen en vrouwen die mee willen met de laatste trends. Bovendien gaan mocassins geen uitdaging uit de weg om de trend te maken. Wil je een paar schoenen vinden dat bij je voeten past? Loafers kunnen aan elk seizoen worden aangepast. Regen of zonneschijn, mocassins zijn een must-have accessoire voor fashionista’s.

Hoe dragen vrouwen mocassins?

Net als mannen kunnen vrouwen mocassins dragen. Er zijn veel manieren om loafers voor vrouwen te dragen om bij de trend te blijven.

Welke broek moet ik dragen bij loafers?

Loafers komen over het algemeen uit de mannentrend. Het is dus mogelijk voor vrouwen om loafers met een broek te dragen. Wil je een vrouwelijke look voor je loafers? Dan moet je een broek dragen met een 7/8e snit. Dit is de beste lengte om je loafers te showen. De lengte van je broek is geschikt om je enkels en je hakken te laten zien. Je kunt kiezen uit getailleerde broeken, boyfriend jeans of slim-fit broeken. Elk van deze modellen is een echt stijlstatement en geeft je de mogelijkheid om de juiste lengte te vinden.

Als je het beste uit je loafers wilt halen in de winter, hoef je alleen maar de broek te kiezen. Met boyfriendjeans kun je je enkels oprollen en de look van je voeten verbeteren. Je hoeft je outfit alleen maar af te maken met een mooie oversized jas of een vest eronder. Loafers kunnen ook op deze manier gedragen worden tijdens het winterseizoen. Wil je een beetje karakter toevoegen aan je outfit? Draag dan een tas in dezelfde kleur als je mocassin en een hoedje. Zo creëer je zeker een vintage look met je mocassin.

Draag loafers met een jurk of rok

We blijven bij de loafertrend voor vrouwen. Je kunt mocassins dragen met een rok of een jurkje. Een tijdloze modetrend, loafers maken het gemakkelijk om je outfit te kiezen. Heb je een outfit nodig? Loafers zijn gemaakt om bij je voeten te passen.

Loafers zijn een uitstekende keuze als je iets eenvoudigs en lichts wilt dragen. Of je nu een jurk en een lange of korte rok draagt, mocassins passen bij elke outfit. Je zult zeker genieten van een vrouwelijke outfit met een leren loafer. Als je een beetje karakter aan je outfit wilt toevoegen, is het aan te raden om mocassins met patronen of kleuren te dragen. Je kunt er een T-shirt en een blazer bij dragen om je look een ander randje te geven.

Draag loafers voor elke stijl

Wil je je outfit opvrolijken? Heb je een comfortabel accessoire nodig? Mocassins mogen niet ontbreken in je garderobe.

Loafers voor de zomer

Loafers zijn een van de lente/zomertrends van dit jaar. Maar hoe draag je mocassins dit seizoen? Zoals we allemaal weten, zijn schoenen een essentieel onderdeel van elke outfit. Voor de zomer kun je kiezen uit veterschoenen, hoge schoenen, schoenen met klittenband, lage schoenen of instappers. Je kunt naar een speciaalzaak gaan om mocassins te kopen die bij je outfit en je smaak passen.

Een paar mocassins geeft je een stijlvolle look voor elke dag. Gemakkelijk aan te trekken en flexibel, mocassins zijn perfect voor casual wear om de zomerhitte te verslaan. Wortelbroeken en enkellange rokken passen perfect bij mocassins. Veel mensen zoeken mocassins in de vorm van muiltjes om hun lente- en zomeroutfit aan te vullen.

De winter trotseren met mocassins

Hoe kun je mocassins dragen en de kou in de winter vermijden? Dat is de vraag die veel vrouwen zich stellen. Om de kou van de winter te trotseren, heb je het juiste paar schoenen nodig. Mocassins zijn meestal gemaakt van suède, leer of katoenen canvas. Deze materialen zorgen ervoor dat mocassins van onberispelijke kwaliteit zijn. In de winter kun je het beste effen mocassins van leer dragen.

Wil je stijlvol de winter doorkomen? Je kunt je outfit sublimeren met een lange gebreide jurk, een pilotenjack en plateauzolen. Je kunt ook kiezen tussen een coltrui en een oversized blazerjack voor een chique winterlook. Als het om mocassins gaat, durf dan een combo van echt leer te dragen. Met dit model mocassin ben je bestand tegen de kou van de winter. Aan de andere kant kun je een paar schoenen met hoge sokken dragen om kou te voorkomen.

Wanneer moet je mocassins dragen?

Vrouwen zijn erin geslaagd om van mocassins tijdloze, iconische schoenen te maken voor elke situatie. Vrouwen dragen mocassins altijd voor elke gelegenheid. Je moet gewoon de juiste outfit kiezen die bij de stijl past.

Draag loafers naar een concert

Ben je een rockfan? Wil je de juiste outfit dragen voor het evenement? Loafers zijn precies wat je zoekt. In zwart leer of suède voegt de loafer een unieke touch toe aan je outfit. In combinatie met een zwarte blouse of T-shirt blijft de loafer je rocken tot in de toppen van je tenen. Als je niet van rokken houdt, kun je een zwarte leren broek dragen.

Draag voor rokken een ondoorzichtige panty zodat je van je mocassins kunt genieten zonder provocerend over te komen. Vergeet je sieraden niet om je look af te maken. Kettingen, armbanden, oorbellen en ringen moeten passen bij de stijl waar je voor gaat.

Loafers voor uitgaan met vrienden

Voor vrouwen blijft het vinden van de perfecte outfit een echte hoofdpijn. Maar loafers maken het vinden van de perfecte outfit veel gemakkelijker. Als universeel accessoire bieden loafers een casual stijl voor een afspraakje met vrienden of familie. De loafer is effectief om een beetje dynamiek aan je outfit toe te voegen en kent geen creatieve grenzen.

Je kunt loafers dragen met skinny jeans of shorts en een T-shirt. Je zult zeker genieten van een comfortabele look op je date met vrienden. Vergeet het spijkerjasje en de tas niet om de look af te maken.

Een loafer dragen naar een sollicitatiegesprek

Als je je nog steeds afvraagt wat je naar een sollicitatiegesprek moet dragen, kun je op je loafers vertrouwen. Hoewel de loafer een van de meest klassieke accessoires van het moment is, is hij nog steeds praktisch en geeft hij een chique uitstraling. Ga je naar een sollicitatiegesprek? Draag mocassins met een broekpak of kasjmier top. Het resultaat is een look die precies past bij de gelegenheid. Maar je kunt het ook aandurven om een minirokpak met print en blazerjasje naar een sollicitatiegesprek te dragen.

Uitgaan in het weekend

Als je op zoek bent naar een kledingstuk dat gemakkelijk aan te trekken is en aan je outfit kan worden aangepast, kun je kiezen voor de mocassin. Combineer ze met een jeans met hoge taille en een topje en je hebt een city look. Mama jeans is een ander trendy kledingstuk. Draag je mocassin met een mom jeans en een top met lange mouwen.

Mocassins zijn een geweldig accessoire voor een city weekend look. Wil je verder gaan dan de mannelijke code en gaan voor een vrouwelijke look met je loafers? Dan hoef je alleen maar mocassins te dragen met een minirok en een jasje.

Draag loafers op een romantische date

Heb je een afspraakje gepland met je geliefde? Wil je een stijlvolle, casual outfit? Draag een mooie bloemenjurk met je loafers. De mocassin is een geweldige manier om je romantische stijl te laten zien en is altijd on trend als het gaat om accessoires. Met bloemmotieven kun je de kleur van je mocassin versterken. Bovendien kun je een geslaagde outfit creëren als je de juiste accessoires combineert. Als je graag combinaties draagt, werken die in zwart en met bloemmotieven goed met een loafer in dezelfde kleur.

Draag loafers om te winkelen

Hoewel mocassins gemaakt zijn van leer of suède, biedt dit type schoen ongeëvenaard comfort. Naast de charme die het biedt, wordt dit paar schoenen zeer gewaardeerd om zijn flexibiliteit en soepelheid. Wil je je voeten niet vermoeien als je onderweg bent? De leren mocassin is de ideale oplossing om vochtproblemen te voorkomen. Bovendien behoud je de elegante look met het comfort dat de mocassin biedt.

Profiteer van een onmiddellijke korting van 10% !

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende bestelling. Mis het niet !

0