Reinigingsborstel voor suède schoenen
Reinigingsborstel voor suède schoenen
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Reinigingsborstel voor suède schoenen

9,90

Deze suède schoenborstel is een essentieel hulpmiddel om uw splitleren schoenen schoon te houden, speciaal ontworpen om de delicate suèdevezels schoon te maken zonder dat ze te beschadigen zijn. U zult het praktisch vinden om uw suède loafers te gebruiken.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze borstel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om vuil, stof en hardnekkige vlekken effectief van uw favoriete suède schoenen te verwijderen. Deze borstel met een gemakkelijk vast te houden basis en rubberen borstelharen die ontworpen zijn om het hardnekkigste vuil te verwijderen, maakt suède grondig schoon.”

Voor schoenen die altijd schoon zijn

Voor echt suède, d.w.z. korstleer of synthetisch suède, houdt deze borstel het oppervlak van uw schoenen schoon. Suède en suède hebben de neiging om gemakkelijk vlekken te maken, en deze materialen houden niet van water, dus met deze borstel zult u uw schoenen er lang als nieuw uit kunnen laten zien.
0-5657de.jpeg
Reinigingsborstel voor suède schoenen
0-eba4ce.jpeg
23630-665830.jpeg

Voor dagelijks gebruik

Deze borstel reinigt uw suède schoenen niet alleen effectief, maar kan ook gebruikt worden om ze hun oorspronkelijke uiterlijk terug te geven. Door uw suède schoenen regelmatig met deze borstel te borstelen, kunt u ongewenste vlekken helpen voorkomen en ze er fris en nieuw uit laten zien.

Extra informatie

Materiaal