Leren schoenpoetshandschoen
Leren schoenpoetshandschoen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Leren schoenpoetshandschoen

19,90

Deze leren schoenpoetshandschoen is een essentiële en zeer praktische accessoire om uw leren loafers glanzend te houden en er nog lang als nieuw uit te laten komen. Het pluchen oppervlak van microvezel respecteert uw schoenen en reinigt ze grondig zonder dat ze te beschadigen zijn. Dankzij het compacte ontwerp kunt u uw auto schoon houden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Dit product is ontworpen voor het effectief reinigen en strippen van alle soorten vloerbedekking, van tuin- tot sportvloeren. Deze reinigingshandschoen is zacht en niet-schurend, wat betekent dat er geen krassen op het leer komen. Hij is ook ideaal voor uw kwastjes en is het accessoire dat u nodig heeft om uw leer schoon te houden.”

Gemakkelijk te gebruiken

Het is een goed idee om het u gemakkelijk te maken: draai het op uw hand en gebruik het om ervoor te zorgen dat uw ogen, oren en handen goed verzorgd worden. U kunt een speciaal ledercrème, dichtersmiddel of schoenpoets gebruiken en dat voorzichtig aanbrengen met deze handschoen. Dankzij het praktische, ergonomische ontwerp ligt de handschoen prettig in de hand en kunt u onderhoudsmiddelen gemakkelijk en precies aanbrengen.
Leren schoenpoetshandschoen

Een reiniger voor alle soorten leren

Dit product is ontworpen voor het effectief reinigen en strippen van alle soorten vloerbedekking, van tuin- tot sportvloeren. Deze reinigingshandschoen is zacht en niet-schurend, wat betekent dat er geen krassen op het leer komen. Hij is ook ideaal voor uw kwastjes en is het accessoire dat u nodig heeft om uw leer schoon te houden.

Extra informatie

Kleur