Leren schoenborstel
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Leren schoenborstel

9,90

De leren schoenborstel is een essentieel accessoire voor het onderhouden en verlengen van de levensduur van je leren schoenen. Deze borstel is gemaakt van zachte, resistente haren en is speciaal ontworpen om leer grondig te reinigen zonder het te beschadigen. Door zijn ergonomische vorm en compacte formaat is hij makkelijk te hanteren en op te bergen. Het houten handvat zorgt voor een comfortabele, stabiele grip tijdens het gebruik.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

De leren schoenborstel is een essentieel accessoire voor het onderhouden en mooi houden van je leren schoenen. Deze borstel is gemaakt van natuurlijke borstelharen van hoge kwaliteit en is ontworpen om leer grondig te reinigen zonder het te beschadigen.

Hij verwijdert vuil, stof en vlekken terwijl de textuur en kleur van het leer behouden blijven.

Perfect voor leren loafers

Een must-have voor het onderhouden en mooi houden van je leren schoenen. Deze borstel is gemaakt van hoogwaardig haar en is ontworpen om leer grondig te reinigen zonder het te beschadigen.

Hij past perfect op je leren loafers om ze gemakkelijk schoon te maken zonder het risico te lopen ze te beschadigen.

Laat ze stralen !

Dankzij het compacte formaat kan hij gemakkelijk worden opgeborgen in een lade of reistas voor praktisch gebruik waar je ook bent. Of je nu geklede schoenen, leren laarzen of mocassins poetst, deze veelzijdige borstel is het ideale hulpmiddel om je favoriete schoenen weer te laten glanzen.

Gun ze een goede verzorging en verleng hun levensduur door te kiezen voor deze leren schoenborstel van hoge kwaliteit.