Zachte mocassins in lederlook met een rood en groen ontwerp voor jongens met een glazen tafelachtergrond
Zachte leren mocassins met een rood en groen ontwerp voor jongens
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Zachte leren mocassins met een rood en groen ontwerp voor jongens

54,90

Elegante, comfortabele schoenen
Veelzijdig
Een praktische, efficiënte stijl
Echt leer

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Elf stijlvolle mocassins met een licht effect en een rode en brede opening voor jongeren zijn gemaakt van imitatieleer van hoge kwaliteit. Deze mocassins zijn gemaakt met een lichte eerste laag en een lichte tweede laag. Het elegante, kleurrijke ontwerp van deze mocassins onderscheidt ze van andere kinderschoenen. De combinatie van licht leer en zacht leer geeft uw outfit een elegante touch.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Deze mocassins voor jongens zijn elegante, comfortabele schoenen die stijl en functionaliteit combineren.
Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden comfort tijdens het slepen. Hun leren effect geeft het uiterlijk van echt leer en voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Zorgt voor een perfecte pasvorm en comfort

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om in de speeltuin te spelen, deze mocassins brengen een unieke dosis stijl bij elke stap.
De flexibele constructie van deze mocassins zorgt voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort, de hele dag lang.
Kleine voetjes kunnen vrij bewegen zonder beperkingen, wat een gezonde, natuurlijke groei bevordert.

Zachte mocassins in lederlook met een rood en groen ontwerp voor jongens met een glazen tafelachtergrond

Een uniek ontwerp

Deze mocassins, met hun leer van hoge kwaliteit en ronde, brede voeten voor jongeren, zijn de perfecte keuze voor jonge avonturiers die op zoek zijn naar comfort en stijl.
Deze mocassins, die licht van gewicht zijn, bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl. Het krachtige effect is ook het resultaat van een materiaal van hoge kwaliteit, dat u kunt gebruiken wanneer u met uw voeten slaapt.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,