Suède loafers met decoratieve kwastjes en een leren twist op de naad, aan de voeten van een man in kleermakerszit die een zwarte pantalon met dunne witte strepen draagt.
Suède loafers met kwastjes en leren twist
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Suède loafers met kwastjes en leren twist

84,90

Goede enkelondersteuning
Compatibel met al uw outfits
Uitstekend zoolcomfort
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze suède loafers met kwastjes en leren draaien zijn de perfecte mix van klasse en comfort. Met hun hoogwaardige constructie bieden ze een mix van comfort en gemak. Het bovenwerk is gemaakt van luxueus, soepel suède dat zich perfect aan de voet aanpast voor een optimale pasvorm. Het hoogwaardige beslag op de voorkant van het meubilair geeft het een chique uitstraling, maar het belangrijkste zijn de praktische functies die het meubilair biedt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Suède loafers met kwastjes en leren twist zijn de perfecte manier om een casual en elegante look te creëren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om overdag optimaal comfort te bieden. De binnenkant is gemaakt van zacht, soepel suède, dat gemakkelijk schoon te maken is en ervoor zorgt dat uw kleding niet beschadigd raakt. Het bovenwerk van de schoenen is voorzien van decoratieve kwastjes.”

Duurzaam en comfortabel

De leren twist is een belangrijk element in het ontwerp van de loafers. Deze loafers zijn ideaal als accessoire op een gewone dag of als aanvulling op uw professionele outfit. Ze zijn een echte blikvanger en combineren een moderne, elegante look met een innovatief ontwerp. Ze zijn stijlvol, comfortabel en trendy en geven uw outfit een extra accent. De stevige buitenzolen zorgen voor maximale duurzaamheid en uitstekende grip.
Suède loafers met decoratieve kwastjes en een leren twist op de naad, aan de voeten van een man in kleermakerszit die een zwarte pantalon met dunne witte strepen draagt.

Casual en elegante stijl

Suède loafers met kwastjes en leren twist zijn de perfecte manier om een casual en elegante look te creëren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om overdag optimaal comfort te bieden. De binnenkant is gemaakt van zacht, soepel suède, dat gemakkelijk schoon te maken is en ervoor zorgt dat uw kleding niet beschadigd raakt. Het bovenwerk van de schoenen is voorzien van decoratieve kwastjes.

Extra informatie

Seizoen

,

Materiaal

,