Leren loafers met een zigzagpatroon en decoratieve leren kwastjes met een goudkleurig metalen juk, donkere spitse tenen, op een wit met zwart geruite ondergrond.
Loafers met kwastjes van geweven leer met zigzagpatroon
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Loafers met kwastjes van geweven leer met zigzagpatroon

69,90

Uitstekende hielstabiliteit
Compatibel met al uw outfits
Meer dan 6 maten beschikbaar
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze loafers met kwastjes in geweven leer met zigzagpatroon zijn een elegante keuze voor mannen die comfort en stijl graag combineren. Deze mocassins zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en bieden een opvallende look. Het eenvoudige zigzagpatroon geeft deze schoenen een unieke en originele touch die ze onderscheidt van andere modellen. Ze kunnen stijlvol gedragen worden met jeans of chino’s, of met gekledere outfits voor speciale gelegenheden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze loafers van leer met zigzagpatroon zijn een echte schat voor liefhebbers van stijlvol, comfortabel schoeisel. Gemaakt van de beste kwaliteit leer, voor langdurig comfort. Het geweven zigzagpatroon geeft een unieke touch aan deze klassieke schoenen, waardoor ze stuk voor stuk nog aantrekkelijker worden. De fijne details zorgen voor een extra dimensie van elegantie die niet over het hoofd gezien kan worden.”

Een uniek en innovatief ontwerp

Deze mocassins trekken de aandacht met hun opvallende ontwerp en bieden comfort en superieure kwaliteit dankzij de hoogwaardige materialen die gebruikt zijn bij de productie. Perfect om te dragen als casual outfit of als onderdeel van uw garderobe. Met deze praktische ontwerpen kunt u zich verheugen op een comfortabele dag.
Leren loafers met een zigzagpatroon en decoratieve leren kwastjes met een goudkleurig metalen juk, donkere spitse tenen, op een wit met zwart geruite ondergrond.

Voor liefhebbers van mooie schoenen

Deze loafers van leer met zigzagpatroon zijn een echte schat voor liefhebbers van stijlvol, comfortabel schoeisel. Gemaakt van de beste kwaliteit leer, voor langdurig comfort. Het geweven zigzagpatroon geeft een unieke touch aan deze klassieke schoenen, waardoor ze stuk voor stuk nog aantrekkelijker worden. De fijne details zorgen voor een extra dimensie van elegantie die niet over het hoofd gezien kan worden.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,