Witte en bruine loafers met kleurverloop op een witte dambordvloer
Loafers met kwastjes in een origineel ontwerp voor heren
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Loafers met kwastjes in een origineel ontwerp voor heren

79,90

Uitstekende hielstabiliteit
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Langdurige glans
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze uniek ontworpen mocassins voor heren zijn een stijlvol en verfijnd paar schoenen dat perfect is voor formele of zakelijke gelegenheden. Deze mocassins zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit, zijn zacht, soepel en slijtvast en bieden de hele dag door maximaal comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze originele mocassins voor heren zijn het perfecte accessoire om uw formele of casual outfit aan te vullen. Met hun elegante ontwerp zijn deze mocassins gemaakt van eersteklas materialen die de hele dag optimaal comfort garanderen. Deze mocassins zijn gemaakt van leer en zijn zacht en soepel.”

Onze loafers met kwastjes zullen zeker indruk maken

Als u op zoek bent naar een comfortabele, stijlvolle en veelzijdige schoen voor elke gelegenheid, dan zijn deze origineel ontworpen kwastjes voor heren een uitstekende keuze. Deze schoenen met kwastjes zijn gemaakt met veel aandacht voor detail en hoogwaardige materialen en zullen een echte impact maken.
Witte en bruine loafers met kleurverloop op een witte dambordvloer

Ontworpen met eersteklas materialen

Onze originele mocassins voor heren zijn het perfecte accessoire om uw formele of casual outfit aan te vullen. Met hun elegante ontwerp zijn deze mocassins gemaakt van eersteklas materialen die de hele dag optimaal comfort garanderen. Deze mocassins zijn gemaakt van leer en zijn zacht en soepel.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,