Zwarte loafers met kwastjes van krokodillenleer op een zwarte vloer
Instappers met kwastjes en puntige kop
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Instappers met kwastjes en puntige kop

74,90

Langdurige glans
Compatibel met al uw outfits
Uitstekend zoolcomfort
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze spitse herenschoenen met kwastjes zijn onmiskenbaar elegant en combineren een klassieke en moderne stijl. Ze zijn ontworpen met een buitengewoon oog voor detail en voorzien van hoogwaardige onderdelen voor maximaal comfort en gemak. U kunt er van zijn dat elke stap die u in deze schoenen zet perfect wordt gedempt door de zachte binnenzool, die zich naar de contouren van uw voeten vormt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze puntschoenen met kwastjes voor heren zijn een essentiële keuze voor elke stijlvolle en verfijnde herengarderobe. Deze hoge stapelbedden zijn ontworpen om u niet alleen de best mogelijke ondersteuning te bieden, maar ook het grootste comfort, dankzij een assortiment stapelbedden van uitzonderlijke kwaliteit.”

Voor dagelijks gebruik dat nog steeds sterk en duurzaam is

Onze puntschoenen met kwastjes voor heren zijn een elegante en verfijnde keuze voor elke man die een vleugje tijdloze stijl aan zijn garderobe wil toevoegen. Deze mocassins zijn gemaakt van soepel leer van hoge kwaliteit en bieden het comfort dat nodig is om elke dag te dragen, terwijl ze sterk en duurzaam zijn.
Zwarte loafers met kwastjes van krokodillenleer op een zwarte vloer

ontworpen voor tijdloze stijl

Onze puntschoenen met kwastjes voor heren zijn een essentiële keuze voor elke stijlvolle en verfijnde herengarderobe. Deze hoge stapelbedden zijn ontworpen om u niet alleen de best mogelijke ondersteuning te bieden, maar ook het grootste comfort, dankzij een assortiment stapelbedden van uitzonderlijke kwaliteit.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Seizoen

Maat

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46