Camelkleurige loafer met gouden gesp in profiel op een witte achtergrond
Trendy loafers met lederlook en gouden gesp voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Trendy loafers met lederlook en gouden gesp voor heren

69,90

Trendy gouden gespdetail
Synthetisch kwaliteitsleer
Maten 37 tot 48
Comfortabel om te dragen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze trendy zachte loafers met lederlook en gouden gesp voor heren combineren stijl en comfort voor een tijdloze elegante look. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, voelen zacht aan en voelen bij elke stap luxueus aan. Het ontwerp is eenvoudig maar geraffineerd, en ideaal voor mensen die hun stijl naar een hoger niveau willen tillen. Het langdurige effect van deze producten is een uitstekende blikvanger.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze loafers met gouden gesp geven met hun verfijnde look een echt vleugje finesse aan uw outfit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, waardoor ze luxueus en praktisch zijn. Het extreem gladde oppervlak geeft een zeer sterk effect en geeft u een slijtvaste look ondanks de exorbitante prijs.”

Flexibel en veelzijdig

Bovendien zien deze mocassins er niet alleen goed uit: ze zijn ook duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik dankzijij hun stevige constructie. U hoeft zich nergens zorgen over te maken als u niet het beste wilt. Dankzij het extra materiaal is de vloer de hele dag comfortabel. Dankzij de flexibele, lichtgewicht binnenkant kunt u zich gemakkelijk verplaatsen en uw leven gemakkelijker maken.
0-3ea614.jpeg
Camelkleurige loafer met gouden gesp in profiel op een witte achtergrond
0-fd42c2.jpeg
Camelkleurige loafer met gouden gesp in profiel op een witte achtergrond

Zorgvuldige afwerking

Deze loafers met gouden gesp geven met hun verfijnde look een echt vleugje finesse aan uw outfit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, waardoor ze luxueus en praktisch zijn. Het extreem gladde oppervlak geeft een zeer sterk effect en geeft u een slijtvaste look ondanks de exorbitante prijs.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

EVA

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

PU