Paar zachte mocassins van verbleekt blauw denim met beige rubberen zolen met noppen, blootsvoets gedragen door een vrouw met een blauwe gescheurde jeans met ontblote enkels
Casual zachte loafers in vervaagd denim
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Casual zachte loafers in vervaagd denim

34,90

Meer dan 9 maten beschikbaar
Geschikt voor warm weer
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Compatibel met al uw outfits

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Wanneer u op stap bent in de stad of in het weekend, zullen deze denim loafers u niet teleurstellen! Ze zijn het perfecte accessoire om echte stijl en maximaal comfort toe te voegen aan een outfit met een levendige, casual look. Dankzij de slip-on ontwerp kunt u ze gemakkelijk dragen, zodat u kunt genieten van een comfortabele dag.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Als u op zoek bent naar praktisch, stijlvol schoeisel, dan zijn deze denim loafers het perfecte paar! Dankzij het slip-on ontwerp zondereters of andere sluitingen is dit model snel en gemakkelijk aan te trekken, waardoor het functioneel is als u haast heeft of weinig tijd om u klaar te maken. U kunt ze ook dragen als een chique, vrouwelijk alternatief voor klassieke sportschoenenen wanneer u in het weekend gaat winkelen.”

Trendy spijkerstof!

Geef uw garderobe een trendy, moderne look met een vleugje pit en charme! Met hun frisse, geraffineerde look zullen deze kleren originaliteit en charme aan uw outfit toevoegen. Ze zijn gemaakt van een robuuste stichting en een kwaliteitsdenim, dus ze zijn slijtvast en slijtvast. De stof is ook gemakkelijk te onderhouden: maak ze waterdicht om ze te beschermen tegen vlekken en veeg ze schoon met een vochtige doekens telkens als u ze gebruikt.
0-566c49.jpeg
Paar zachte mocassins van verbleekt blauw denim met beige rubberen zolen met noppen, blootsvoets gedragen door een vrouw met een blauwe gescheurde jeans met ontblote enkels

Een praktisch en stijlvol model

Als u op zoek bent naar praktisch, stijlvol schoeisel, dan zijn deze denim loafers het perfecte paar! Dankzij het slip-on ontwerp zondereters of andere sluitingen is dit model snel en gemakkelijk aan te trekken, waardoor het functioneel is als u haast heeft of weinig tijd om u klaar te maken. U kunt ze ook dragen als een chique, vrouwelijk alternatief voor klassieke sportschoenenen wanneer u in het weekend gaat winkelen.

Extra informatie

Materiaal

Kleur

Seizoen

, ,