Beige dames plateauzolen met veter en slip-on onderzijde
Plateauveters voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Plateauveters voor dames

54,90

Veelzijdige, trendy schoenen
Comfortabel en elegant
Met zorg en kwaliteit gemaakt
Een vleugje stijl en uniciteit

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze dames plateauzolen met vetersluiting zijn een veelzijdige en modieuze schoenkeuze die een uniek vleugje stijl toevoegt aan elke outfit. Deze mocassins zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden de hele dag door optimaal comfort. Het elegante mocassinontwerp is gelakt met een plateau, wat het een frisse, moderne look geeft.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Dames plateauzolen met vetersluiting zijn elegante, trendy schoenen die een unieke stijl toevoegen aan elke outfit. Deze met zorg en oog voor detail gemaakte loafers zijn ontworpen om de hele dag optimaal comfort te bieden. Het veterontwerp voegt een klassieke, verfijnde touch toe, terwijl het geïntegreerde platform extra hoogte biedt zonder afbreuk te doen aan het comfort.”

Comfortabel en stijlvol!

Onze plateauzolen zorgen ook voor extra hoogte, verlengen de benen en creëren een stijlvol silhouet. De kussens aan de voorkant van de lofts zorgen voor een persoonlijke ruimte, zodat u stabiel en comfortabel kunt zitten. Ze zorgen ook voor veel plezier en genot. De damesplanken met verlichting zijn verkrijgbaar in twee aantrekkelijke neutrale kleuren, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw persoonlijke stijl goed tot zijn recht komt.
Beige dames plateauzolen met veter en slip-on onderzijde

Een uniek en geraffineerd ontwerp

Dames plateauzolen met vetersluiting zijn elegante, trendy schoenen die een unieke stijl toevoegen aan elke outfit. Deze met zorg en oog voor detail gemaakte loafers zijn ontworpen om de hele dag optimaal comfort te bieden. Het veterontwerp voegt een klassieke, verfijnde touch toe, terwijl het geïntegreerde platform extra hoogte biedt zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Extra informatie

Seizoen

,

Materiaal