Mary Jane ballerina’s van stersatijn met blauwgroen patroon
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Mary Jane ballerina’s van stersatijn met blauwgroen patroon

52,90

Perfect voor elke gelegenheid
Elegante schoenen voor een verfijnde look
Eenvoudige verzorging

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze Mary Jane ballerina’s van stersatijn met blauwgroen patroon zijn een meesterwerk van elegantie. Het delicate stersatijnen materiaal en het betoverende blauweregenpatroon geven deze schoenen een gracieuze touch. Met hun vrouwelijke Mary Jane stijl en comfortabele pasvorm zijn ze de perfecte keuze voor speciale gelegenheden of om een vleugje luxe toe te voegen aan je dagelijks leven.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Onze Mary Jane ballerina’s van stersatijn met blauwgroen patroon combineren verfijnde elegantie met vrouwelijke charme. Het prachtige stersatijnen materiaal en het delicate blauweregenpatroon geven deze schoenen een geraffineerde touch. Met hun klassieke Mary Jane stijl en comfortabele pasvorm zijn ze perfect voor speciale gelegenheden of een vleugje luxe in het dagelijks leven.

Stijlvol uiterlijk

Maak een stijlvolle entree met onze Mary Jane ballerina’s van stersatijn met blauwgroen patroon. Het elegante stersatijnen materiaal en het delicate blauweregenpatroon geven deze schoenen een romantische touch. Met hun vrouwelijke Mary Jane ontwerp en comfortabele pasvorm zijn ze de ideale keuze voor elegante evenementen of een vleugje glamour in het dagelijks leven.

Ongeëvenaarde elegantie

Onze Mary Jane ballerina’s van stersatijn met blauweregenpatroon zijn een uiting van unieke elegantie. Het exclusieve stersatijnmateriaal en het betoverende blauweregenpatroon maken deze schoenen tot een echte blikvanger. Met hun tijdloze Mary Jane stijl en comfortabele pasvorm zijn ze de perfecte keuze voor vrouwen die stijl en comfort even belangrijk vinden.

Extra informatie

Kleur

,