Foto van een gele sleehak op een witte achtergrond
Sleehakken met bloemmotief voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Sleehakken met bloemmotief voor dames

49,90

Uitstekende hielstabiliteit
Uitstekend zoolcomfort
Uitstekend loopcomfort
Geschikt voor warm weer

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze mouwen met damesblokken zijn perfect om casual te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 40 en hebben een heleboel kenmerken waardoor ze een echte blikvanger zijn. Bij goed of slecht weer, ze zijn perfect voor elke dag! Dankzij hun elegantie zijn deze mocassins uw favoriete paar schoenen voor alle gelegenheden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze sleehakken met bloemenprint hebben sleezolen voor optimaal comfort onderweg. Ze zijn verkrijgbaar in één of twee kleuren en hebben een blokprint, waardoor ze perfect zijn voor een lange dag slapen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 40 en zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Bekijk onze maattabel om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.”

Perfect voor het zomerseizoen

Deze witte of gele plateauzolen voor dames zijn het perfecte accessoire voor een zomerse look. De blocking die op de buitenkant van het materiaal is aangebracht, creëert een echte fantasie die perfect is voor uw garderobe thuis. Deze comfortabele en trendy mocassins zijn gemakkelijk elke dag te dragen voor een frisse, elegante stijl.
12195-381ab7.jpeg
Foto van een gele sleehak op een witte achtergrond
Foto van een gele sleehak op een witte achtergrond
12195-01eac4.jpeg

Comfort en keuze in grootte

Onze sleehakken met bloemenprint hebben sleezolen voor optimaal comfort onderweg. Ze zijn verkrijgbaar in één of twee kleuren en hebben een blokprint, waardoor ze perfect zijn voor een lange dag slapen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 40 en zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Bekijk onze maattabel om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen