3 beelden: een vrouw die links staat en een jeans en T-shirt draagt, tweede beeld: zilveren loafers op een grijze sofa, derde beeld: zwarte loafers op een sofa
Zachte damesschoenen met open teen en kwastjes
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Zachte damesschoenen met open teen en kwastjes

69,90

Aangenaam opengewerkt ontwerp
Details aan de voorkant voor extra stijl
3 kleuren beschikbaar
Flexibiliteit en comfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze stijlvolle mocassins met open teen en kwastjes zijn het ultieme comfort en het perfecte alternatief voor traditionele schoenen. Deze stijlvolle en elegante mocassins kunnen bij een groot aantal outfits gebruikt worden. Het bovenwerk biedt absoluut comfort, terwijl de zool een stevige grip op de voet biedt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“De open teen soft loafers met kwastjes voor dames zijn een wonder van design en comfort. Ze bieden de perfecte mix van chique en casual stijl, en creëren een unieke look voor elke stijl. Deze mocassins zijn verkrijgbaar in een reeks elegante, neutrale kleuren en zijn ideaal om te combineren met uw outfit. Ze maken uw outfit compleet, ongeacht uw stijl.”

Doordacht ontwerp

Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, voelen zacht aan en vormen zich perfect naar de vorm van de voet, voor optimaal comfort de hele dag lang De subtiele perforatie aan de voorkant van het frame geeft een zeer elegante uitstraling, waardoor de lucht rond het frame kan circuleren, voor een uitstekende look op lange dagen. Dit open detail geeft de loafers een strakke, elegante uitstraling.
3 beelden: een vrouw die links staat en een jeans en T-shirt draagt, tweede beeld: zilveren loafers op een grijze sofa, derde beeld: zwarte loafers op een sofa

Voor een trendy look

De open teen soft loafers met kwastjes voor dames zijn een wonder van design en comfort. Ze bieden de perfecte mix van chique en casual stijl, en creëren een unieke look voor elke stijl. Deze mocassins zijn verkrijgbaar in een reeks elegante, neutrale kleuren en zijn ideaal om te combineren met uw outfit. Ze maken uw outfit compleet, ongeacht uw stijl.

Extra informatie

Type de cuir supérieure-véritable

cuir de vache

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Pig Split

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER