Blauwe opengewerkte loafers op een witte achtergrond.
Opengewerkte zomerschoenen voor dames
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Opengewerkte zomerschoenen voor dames

49,90

10 maten beschikbaar
10 kleuren beschikbaar
Ademende materialen
Geschikt voor warm weer

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze opengewerkte zomerloafers voor dames zijn even comfortabel als stijlvol. Ze worden geleverd met een mouwzakje en zijn ontworpen met een decoratief patroon voor maximale impact. Het is een perfecte keuze voor elke auto. Deze kussens zorgen voor extra comfort tijdens lange perioden van lopen of werken. Ze hebben ook kleine decoratieve franjes die bij elkaar gehouden worden door kettinglussen. Ze zijn de perfecte manier om te laten zien hoe trendy en hip wol kan zijn!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze openlucht zomerloafers voor dames zijn zowel comfortabel als trendy! Hun platte, licht wigvormige zolen maken ze comfortabel om op te lopen, terwijl ze toch vlak blijven. U kunt ook op deze zolen rekenen voor optimale grip op alle oppervlakken. Als u ze eenmaal gepast hebt, zult u deze elegante, comfortabele schoenen niet meer achter willen laten!”

Mocassins perfect voor de zomer

Deze zomerschoenen voor dames hebben het allemaal! Met hun comfortabele gomzolen, modieuze opengewerkte patroon en ronde teen zijn deze schoenen perfect voor warme, zonnige dagen. Ze kunnen op verschillende manieren gebruikt worden en combineren comfort en stijl voor een geweldige nachtrust.
10189-51af53.jpeg
Blauwe opengewerkte loafers op een witte achtergrond.
10189-90fcc4.jpeg

Modieuze schoenen

Hier zijn enkele geweldige mocassins die comfortabel en stijlvol zijn. Ze zijn ontworpen voor maximaal comfort. Ze hebben decoratieve, opengewerkte motieven en kleine Franse meisjes die bedekt zijn met kwastjes aan hun voeten. Deze mooie schoenen bieden een chique, casual stijl die perfect past bij elke zomerse outfit.

Extra informatie

Seizoen

Materiaal