zwart lederen mocassin met kleine hak op een witte achtergrond
Vrouwen loafers met hoge hak
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Vrouwen loafers met hoge hak

104,90

Een comfortabele mocassin
Zachte schoenen
Goede ondersteuning voor de voet
Een elegante stijl

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze leren loafers met hak zijn de perfecte schoenen voor formele evenementen zoals bruiloften, of gewoon om er chique uit te zien als u met uw vriendinnen uitgaat. De hakhoogte is niet meer dan 5 cm hoog, wat perfect is voor vrouwen die niet veel hakken hebben. De lage hoogte geeft u het best mogelijke comfort, zelfs als u ver weg van uw dag bent, zolang u uw huis maar niet hoeft te verlaten.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze leren loafers zijn een must-have voor de lente en de herfst. Ze geven u een comfortabel gevoel als u op uw voeten zit. Deze elegante, geraffineerde loafers brengen u verder dan de rest en zijn ideaal om te dragen met een blazer of een spijkerbroek.”

Meerdere maten en kleuren verkrijgbaar

Deze mocassins zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart, wat perfect is voor een chique look bij uw outfit, en wit, wat perfect is voor een formele gebeurtenis zoals een cocktailparty. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van 34 tot 41, zodat elke vrouw haar ideale look kan bereiken.
witte leren mocassin vastgehouden door een vrouwenhand
zwart lederen mocassin met kleine hak op een witte achtergrond
zwart lederen mocassin met kleine hak op een witte achtergrond
zwarte leren mocassin op een blauwe vloer

Draag met verschillende outfits

Onze leren loafers zijn een must-have voor de lente en de herfst. Ze geven u een comfortabel gevoel als u op uw voeten zit. Deze elegante, geraffineerde loafers brengen u verder dan de rest en zijn ideaal om te dragen met een blazer of een spijkerbroek.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,