Twee paar mocassins met vierkante hakken in glanzend beige en zwart
Muilezels met vierkante hakken voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Muilezels met vierkante hakken voor dames

44,90

Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Uitstekende hielstabiliteit
Langdurige glans
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze muilezels met vierkante hakken zijn de perfecte schoenen voor vrouwen die een vleugje verfijning en elegantie aan hun look willen toevoegen. Deze schoenen zijn gemaakt van synthetisch leer en hebben een mooie, luxe uitstraling die u met uw persoonlijke stijl kunt bereiken.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze muiltjes met vierkante hakken voor dames zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor elke gelegenheid. Deze schoenen zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en zijn zorgvuldig ontworpen voor een perfecte pasvorm en een aantrekkelijke look. Het elegante ontwerp van deze mocassins geeft de outfit een sterk accent.”

Elegant, eigentijds ontwerp

Onze muiltjes met vierkante hakken voor dames zijn de perfecte aanvulling op elke garderobe. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, gaan lang mee en bieden de hele dag optimaal comfort. Hun elegante, eigentijdse ontwerp is een perfecte samensmelting van de klassieke stijl van mocassins en de moderne chic van vierkante hoge hakken.
Twee paar mocassins met vierkante hakken in glanzend beige en zwart

Voor een perfecte pasvorm en een aangenaam gevoel aan de voet

Onze muiltjes met vierkante hakken voor dames zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor elke gelegenheid. Deze schoenen zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en zijn zorgvuldig ontworpen voor een perfecte pasvorm en een aantrekkelijke look. Het elegante ontwerp van deze mocassins geeft de outfit een sterk accent.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen