Foto van een witte leren mocassin op een witte achtergrond
Zachte, ademende damesschoenen
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Zachte, ademende damesschoenen

59,90

Geschikt voor warm weer
Ademende materialen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Uitstekend zoolcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze zachte, ademende loafers voor dames zijn casual, comfortabele schoenen die perfect zijn voor een dagje uit. Ze worden geleverd met een plat plateau, waardoor ze perfect zijn voor een lange dag. Ze zijn geweldig om mee te werken dankzij hun veteraan vakmanschap, en ze zijn nog beter dankzij het gebruik van originele patronen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze damesloafers hebben een plateau dat hoogte toevoegt zonder afbreuk te doen aan het comfort. Bovendien hebben hun zolen grip op alle soorten oppervlakken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u veilig loopt. U kunt ze dus voor elke gelegenheid dragen. Deze mooie mocassins zijn een stijlvolle en comfortabele keuze.”

Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren

Deze loafers voor dames zijn een geweldige keuze voor hard werken op het werk of onderweg. Ze zijn licht en comfortabel om te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen in uw favoriete kleurenschema gebruikt worden! Maak uw keuze en vergeet niet op de volgende pagina te kijken voor uw keuze.
Rode leren loafer op witte achtergrond
Foto van een witte leren mocassin op een witte achtergrond
Foto van een witte leren mocassin op een witte achtergrond
Foto van een paar zwarte leren loafers gedragen door een vrouw op een grijze vloer

Plateau schoenen

Deze damesloafers hebben een plateau dat hoogte toevoegt zonder afbreuk te doen aan het comfort. Bovendien hebben hun zolen grip op alle soorten oppervlakken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u veilig loopt. U kunt ze dus voor elke gelegenheid dragen. Deze mooie mocassins zijn een stijlvolle en comfortabele keuze.

Extra informatie

Seizoen

,