Klassieke platte leren damesloafers in wit met een witte achtergrond
Klassieke platte damesschoenen met witte parels
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Klassieke platte damesschoenen met witte parels

59,90

Een gevoel van zachtheid en soepelheid
Biedt veel comfort
Tijdloos ontwerp
Gemaakt van hoogwaardige materialen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Ontdek onze klassieke platte mocassins met witte parels voor dames, de perfecte keuze voor wie zowel comfort als elegantie zoekt. Deze mocassins zijn zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige en luxueuze materialen en zijn uiterst duurzaam, waardoor ze maximaal comfort en gebruiksgemak bieden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze platte loafers voor dames zijn het toppunt van elegantie en comfort. Ze zijn ontworpen om uw handen en voeten op de grond te houden. Met hun lichte, elegante ontwerp zijn ze de ideale keuze voor een onvergetelijke maaltijd, een bijeenkomst met vrienden of een onvergetelijk evenement.”

Garandeert uitzonderlijke duurzaamheid

De nautische constructie van deze mocassins garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid. Fijne, precieze stiksels versterken de structuur van de mocassin en zorgen voor extra stevigheid en enen opmerkelijke levensduur. De binnenkant van de mocassins is ook stevig. De zachte polyurethaan stof zorgt voor een comfortabele pasvorm voor uw voeten en voorkomt irritatie en schuren. De loafers voor dames worden geleverd in elegante, subtiele kleuren en zijn ideaal om te combineren met uw outfit.
Klassieke platte leren damesloafers in wit met een witte achtergrond

Met een tijdloos, klassiek ontwerp

Onze platte loafers voor dames zijn het toppunt van elegantie en comfort. Ze zijn ontworpen om uw handen en voeten op de grond te houden. Met hun lichte, elegante ontwerp zijn ze de ideale keuze voor een onvergetelijke maaltijd, een bijeenkomst met vrienden of een onvergetelijk evenement.

Extra informatie

Seizoen

,

Materiaal