paar mocassins van imitatieleer, koningsblauw met een dikke decoratieve gouden ketting, één mocassin in één hand gedragen, op een beige achtergrond
Damesschoenen van lakleer met decoratieve gouden ketting
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Damesschoenen van lakleer met decoratieve gouden ketting

74,90

Gemakkelijk aan te trekken
Lichtgewicht schoenen
Een elegante look

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze imitatieleren loafers voor dames zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze glad en duurzaam zijn. Als u ze voor een speciale gelegenheid wilt dragen, zijn deze mocassins de perfecte keuze om hun stijl en elegantie te versterken. Hun decoratieve ontwerp geeft ze extra elegantie.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Het elegante ontwerp van deze mocassins geeft ze een elegante uitstraling. Het ontwerp van het imitatieleer, gecombineerd met de gouden ketting op de zool, geeft ze een luxe uitstraling met een gedistingeerde eenvoud. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om uw huid te beschermen tegen de elementen.”

Veelzijdige schoenen

Deze mocassins zijn verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en groen, die harmonieus zijn wanneer ze aan de voeten gedragen worden, waardoor ze bij veel outfits passen. Met hun unieke ontwerp zijn ze een essentieel onderdeel van uw garderobe en geven ze u een sterk gevoel van stijl en elegantie.
paar mocassins van imitatieleer, koningsblauw met een dikke decoratieve gouden ketting, één mocassin in één hand gedragen, op een beige achtergrond

Optimaal dagelijks comfort

Deze mocassins zijn gemaakt van sterke, duurzame materialen, zodat u ze lange tijd kunt gebruiken. Hun lichte, comfortabele constructie zorgt voor optimaal draagcomfort tijdens allerlei activiteiten. De tweede verdieping biedt koninklijk comfort voor uw passagiers, zelfs als ze zich niet comfortabel voelen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,